Domino efekat - Barsa - Monako - Liverpul, ko zatvara krug?

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2017, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Domino efekat - Barsa - Monako - Liverpul, ko zatvara krug?

Danas stiže još jedna zanimljiva priča sa fudbalske pijace.

E ovako, zna se da Liverpul pokušava da završi nekoliko pojačanja u smiraj prelaznog roka, a glavna meta je Tomas Lemar iz Monaka.

"Kneževi" su odbili prvu ponudu od 70 miliona evra, tvrde da Lemar nije na prodaju ovog leta, ali zapravo traže adekvatnu zamenu.

Španski i francuski mediji sada tvrde da je Arda Turan želja Monaka i da bi uz Stevana Jovetića mogao da pojača ofanzivu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Leonarda Žardima.

Mbape odlazi u PSŽ, a ako ode i Lemar u Liverpul, jasno je da Monako mora da se pojača.

Ključ u priči oko Arde ima "super agent" Žorž Mendeš koji je blizak upravi Monaka, ali i čelnicima Barselone, stoga ova priča i dobija na značaju.

E sada, naravno, mediji su ovaj domino efekat iskoristili da povežu i transfer Filipea Kutinja sa Barselonom, čime bi se zatvorio krug, Barsa - Monako - Liverpul - Barsa.

Kutinjo se nalazi u Brazilu, redovno trenira, spreman je da igra, a lekar nacionalnog tima je svojom izjavom uneo totalnu pometnju, tako da se očekuje još mnogo toga do četvrtka u ponoć.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I to je moguće - Juve ga juri celo leto, potpisuje za Monako!

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2017

Kakav preokret u finišu prelaznog roka...Juventus čitavo leto pokušava da ga dovede, a on je danas dogovorio sve sa Monakom!..Skaj Italija prenosi da je fudbaler Lacija Keita Balde postigao dogovor sa Monakom i da će do kraja prelaznog roka preći u francuski klub...Juventus, Inter su ga posebno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.