DRAMA U ZVEZDI: Šestorica zaražena koronom, ne putuju na pripreme!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2020, 08:18

DRAMA U ZVEZDI: Šestorica zaražena koronom, ne putuju na pripreme!

Zvanično saopštenje kluba.

Fudbalski klub Crvena zvezda želi da obavesti javnost da su posle testiranja igrača na koronavirus, pred početak letnjih prirpema, pozitivan nalaz dobila šestorica fudbalera – Srđan Spiridonović, Veljko Nikolić i Strahinja Eraković, kao i trojica rekonvalescenata - Marko Gobeljić, Branko Jovičić i Dušan Jovančić.

Zahuktala se bitka za Ligu šampiona u Premijer ligi, i Čelsiju je izuzetno važno današnje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (18.30) gostovanje Šefild Junajtedu, koji se bori za Ligu Evrope. Kvota na dvojku je 1,65, a na duplu šansu 1X 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Šefid Junajted – Čelsi.

Pomenuti fudbaleri se neće pojaviti sutra na prozivci koja je zakazana za 10 časova.

Šest igrača našeg tima naredne dve nedelje provešće u karantinu, što automatski znači da neće biti na pripremama na Divčibarama.

Važno je istaći da su svi ostali igrači testirani i da su dobili negativan nalaz, odnosno da nemaju korona virus. Crvena zvezda preduzima sve neophodne mere zaštite i nastaviće to da čini.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Julijana Trigubčak, poznata hokejaška navijačica.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.