Čukarički isplatio sve plate igračima do juna

Izvor: B92, 30.Mar.2020, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čukarički isplatio sve plate igračima do juna

Srpski fudbalski klub Čukarički isplatio je svojim igračima sve zarade do juna unapred.

Zbog pandemije koronavirusa prekinute su sve evropske lige, osim Premijer lige Belorusije, pa vlasnici i igrači klubova već skoro mesec dana pregovaraju oko isplata.

U Juventusu su smanjene plate za 10 do 15%, u Španiji čak 70%, dok je Čukarički odlučio da isplati sve plate igračima i to unapred.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izjavi za "RTS", sportski direktor Čukaričkog Nenad Mirosavljević potvrdio je ovu informaciju.

"Fudbalski klub Čukarički je u skladu sa svojom poslovnom politikom izmirio sve obaveze iz ugovora koje ima prema igračima i stručnom štabu, zaključno do juna meseca.", rekao je Mirosavljević.

Na Banovom Brdu su se odlično organizovali i igrači trenutno treniraju kod kuće, gde se nalaze u samoizolaciji.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.