Čudo iz Bačke Topole u Humskoj, tvrde - nisu autsajderi!

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2019, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čudo iz Bačke Topole u Humskoj, tvrde - nisu autsajderi!

Sjajni novajlija ne planira da prekine niz nepobedivosti.

Fudbalski klub TSC prepustio je ulogu favorita Partizanu, ali nije autsajder u tom duelu, rekao je danas trener Zoltan Sabo.

"Sigurni smo da ćemo se i sa tako jakim protivnikom predstaviti u najboljem svetlu u Beogradu. Pozitivno razmišljamo, pokazaćemo našu najbolju igru i pariraćemo protivniku na najbolji mogući način. Verujem da možemo da se nadamo i pozitivnom rezultatu", rekao je Sabo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u najavi utakmice.

TSC će u nedelju gostovati Partizanu u sedmom kolu Superlige Srbije.

Klub iz Bačke Topole je lider u srpskom prvenstvu sa 16 od mogućih 18 bodova i najprijatnije je iznenađenje ove sezone.

Partizan će pre te utakmice igrati večeras protiv Moldea u baražu za Ligu Evropa.

"Nadam se da će Partizan uspeti da ostvari dobar rezultat u evropskom takmičenju, mi im svakako želimo uspeh", kazao je Sabo.

Fudbaler TSC-a Janko Tumbasević je rekao da će utakmica biti teška.

"Očekuje nas jedna teška utakmica, sa protivnikom koji ima dobar tim i kvalitetne pojedince, ali i mi smo svesni svojih kvaliteta. Probaćemo da ih namučimo što više i da izvučemo pozitivan rezultat za nas", rekao je Tumbasević.

Prema njegovim rečima, TSC će pokušati da nametne svoju igru koliko dozvoli protivnik.

"Mi ćemo dati sve od sebe da ispunimo zahteve koje pred nas postavlja trener. Nadam se da ćemo uspeti u tome i protiv ekipe Partizana", kazao je Tumbasević.

Utakmica Partizan - TSC igraće se u nedelju od 20 sati na stadionu u Humskoj.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.