Čudesan slučaj Kevina Groskrojca: Namestili mu vilicu i izlečili koleno!

Izvor: MozzartSport.com, 23.Jul.2015, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čudesan slučaj Kevina Groskrojca: Namestili mu vilicu i izlečili koleno!

"Išao sam od doktora do doktora od Minhena do Berlina, a onda mi je zubar spasao karijeru", otkrio je nemački reprezentativac

Tačno pre godinu dana Kevin Groskrojc (27) slavio je titulu šampiona sveta sa Nemačkom. Realno, može li jedan fudbaler da poželi nešto lepše…

Ipak, usledio je šok. Vezista Dortmunda je odjednom nestao sa fudbalske mape, a poslednji bundesligaški meč odigrao je u februaru ove godine. Košmari su se ponavljali, stalno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je imao povrede kolena, operacije nisu uspevale i uvek je bilo problema u rehabilitaciji.

Minulog vikenda vratio se na teren u prijateljskom meču sa Lucernom (4:1), a u igri je proveo dvadesetak minuta. Dovoljno za prvi put posle nekoliko meseci, što ga je navelo da prepriča svoje muke i prizna da je hteo da ostavi fudbal.

Već sam se bio pomirio sa činjenicom da se nikada neću vratiti na teren! Putovao sam od lekara do lekara, od Minhena do Berlina, svako mi je pomogao koliko je mogao, ali mi je na kraju karijeru sačuvao – zubar! Napravio mi je protezu, jer sam zapravo zbog nestabilnosti vilice imao probleme sa kolenom”, otkrio je Kevin Groskrojc.

Sjajnom fudbaleru ugovor sa Milionerima ističe narednog leta i nema naznaka da će biti pregovora o produženju. Sam Groskrojc kaže da će narenih nedelja videti da li u klubu računaju na njega ili ne, odnosno da li će već tokom leta napustiti Vestfalen stadion.

Trener Dortmunda Tomas Tuhel ne želi da se izjašnjava za sada.

Čekamo da vidimo šta će budućčnost da nam donese. Kevinu treba strpljenje, svaka opcija je otvorena”, najavljuje Tuhel.  

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.