ČAČAK: Partijski funkcioneri igraju fudbal za poplavljene

Izvor: Kurir, 05.Jun.2014, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČAČAK: Partijski funkcioneri igraju fudbal za poplavljene

Učešće su do sada potvrdili SNS, NS, SPS, Dveri, Pokret socijalista, SPO, kao i ekipa organizatora, Čačak moj grad

ČAČAK - Udruženje građana “Čačak moj grad” organizuje humanitarni turnir u malom fudbalu, a ukupan prihod biće uplaćen na poseban račun grada Čačka za pomoć stanovništvu ugroženom poplavama.

Nadmetanje će se održati u subotu, 7. juna, na terenima Sportskog centra Mladost , sa početkom u 15 sati.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Predviđeno je da na turniru učestvuju sve političke partije, odnosno njihovi funkcioneri prepoznatljivi Čačanima. Kako ističu u Udruženju građana “Čačak moj grad”, namera je da se pokrene šira javnost da isprati događaj i tako doprinese prikupljanju sredstava, budući da će posetioci na licu mesta biti u prilici da doniraju novčanu pomoć.

Učešće su do sada potvrdili SNS, NS, SPS, Dveri, Pokret socijalista, SPO, kao i ekipa organizatora, “Čačak moj grad”. Iz udruženja pozivaju sve dobrotvore i građane da pokažu humanost i svojim prisustvom pomognu ovu dobrotvornu akciju.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.