Bijelsa radi punom parom, stižu pojačanja sa Olimpika i Emirejtsa! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2020, 11:48

Bijelsa radi punom parom, stižu pojačanja sa "Olimpika" i "Emirejtsa"! (video)

Argentinac polako sklapa kockice.

Mnogi navijači i simpatizeri željno iščekuju povratak Lids Junajteda u društvo najboljih, jasno Marselo Bijelsa izaziva istu ako ne i već dozu iščekivanja.

"Loko" je definitivno jedan od najzanimljivih trenera današnjice, njegovi timovi uvek igraju atraktivan fudbal sa visokom fizičkom spremom. Lids Junajted će mu obezbediti potrebno.

Stigao je Rodrigo Moreno iz Valensije, naredna meta jeste defanzivac iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Lacija Luiz Felipe.

Brazilac je u klubu još od 2016. godine, do sada je odigrao 61 utakmicu u Seriji A. Ima tek 23 godine a klub sa "Eland rouda" je poslao ponudu tešku trideset miliona evra.

Pregovori sa Lotitom su uvek teški, videćemo da li će Bijelsa dobiti traženo pojačanje u zadnjoj liniji.

A jedno pojačanje je već potvrđeno. Lids je uspeo da otkupi mladu nadu "tobdžija", Sem Grinvud prelazi na "Eland roud" za sumu od tri miliona evra. Mladog ofanzivca koji može igrati kao špic, ali i krilo je navodno prošlog leta bio meta velikih klubova poput Juventusa, Milana, Liverpula i Mančester Junajteda.

Videćemo kako će se snaći kod Bijelse.

  

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.