Beloruski Sivonjić u doba Korone, da li je moguće promašiti OVO? (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Mar.2020, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Beloruski Sivonjić" u doba Korone, da li je moguće promašiti OVO? (video)

Fudbal je zanimljiv sve dok se lopta kotrlja.

Fudbal je stao skoro u svim zemljama sveta, ali ne i u Belorusiji gde je danas kompletirano i drugo kolo šampionata te zemlje.

Posebno je zanimljivo bilo u Minsku gde je domaći Isloč slavio protiv ekipe Smoleviči rezultatom 1:0.

Naravno, rezultat sam po sebi sasvim običan, ali moglo je biti i drugačije da se fudbaler gostiju Ivan Veras nije propisno obrukao u 26. minutu.

Imao je Belorus čistu situaciju pred sobom, prevario i golmana, ali je sa nešto manje od 20 metara od gola uspeo da promaši prazan gol.

Veliki promašaj možete pogledati OVDE.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Tek je drugo kolo u Belorusiji, a već imamo promašaj sezone VIDEO

Izvor: B92, 29.Mar.2020

Ivan Veras, fudbaler beloruske ekipe Smoleviči, propisno se obrukao na utakmici drugog kola Premijer lige...Zbog pandemije koronavirusa fudbal je stao u celoj Evropi, osim u Belorusiji...Ekipa Isloča savladala je Smoleviči minimalnim rezultatom, a strelac gola bio je Jansane u devetom minutu...Međutim,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.