Bekam oslobođen gonjenja za prekoračenje brzine

Izvor: N1 televizija, 27.Sep.2018, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekam oslobođen gonjenja za prekoračenje brzine

Bivši kapiten fudbalske reprezentacije Engleske Dejvid Bekam neće biti prekršajno gonjen zbog prekoračenja dozvoljene brzine, odlučio je sud u Vimbldonu.

Bekam je 23. januara u Padingtonu, na zapadu Londona, probajući luksuzni automobil marke "bentli", pozajmljen od prodavca, vozio 95 kilometara na čas u zoni gde je dozvoljeno 65 kilometara na čas.

Međutim, sud je odlučio da neće biti gonjen, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je vlasniku automobila, prodavnici "Bentlija", prijava za prekršaj stigla jedan dan po isticanju zakonom predviđenog roka za to od 14 dana.

Na tu grešku je na ročištu početkom septembra ukazao Bekamov advokat Nik Friman, koji zbog svoje taktike ima nadimak "Gospodin Rupa u Zakonu".

Taj argument je podržao i sudija.

"Kao rezultat toga, optuženi ne može biti proglašen krivim", rekla je sudija Barbara Barns.

Bekam, koji danas nije prisustvovao saslušanju, ranije se izjasnio da nije kriv.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.