Barsa našla pojačanje, stiže čovek kome se do četvrtak Ibrahimović smejao!

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2019, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa našla pojačanje, stiže čovek kome se do četvrtak Ibrahimović smejao!

Idealno pojačanje za proleće, ne bi mu trebalo da se uklopi, može da igra na više pozicija...

Prema informacijama medija u Americi, Barselona na sve načine pokušava da dovede Karlosa Velu. Meksikanac je jedan od najboljih igrača MLS, u četvrtak je njegov Los Anđeles eliminisao Galaksi i probio se u finale konferencije.

Vela koji je igrao za Sosijedad, a prošao deo fudbalske škole u Arsenalu je ove sezone u 31 utakmici lige postigao 34 gola.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Zlatan se nasmejao kada su novinari poredili Velu sa njim, ali na kraju se Meksikanac poslednji smeje, i dalje je u borbi za titulu.

A onda bi mogla da stigne nagrada.

Naime, plan Barselone je da pojača napad, da uzme Velu na pozajmicu, ne bi imao problem da se prilagodi, igrao bi od januara do kraja sezone za Katalonce, pa bi se vratio u Ameriku gde ima ugovor još dve godine.

Vela je tridesetogodišnjak, ima mnogo iskustvo.

"Nadam se da je tačno, ko ne bi igrao za Barsu...", prokomentarisao je vesti o mogućem transferu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.