Barsa na sastanak od novog pojačanja, stiže amsterdamski Kajzer!

Izvor: Sportske.net, 09.Jun.2018, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa na sastanak od novog pojačanja, stiže amsterdamski "Kajzer"!

Kako prenosi španski "AS" transfer je praktično gotov.

Fudbalski klub Barselona nalazi se na pragu angažovanja novog pojačanja, a to bi prema pisanju pomenutog lista trebalo da bude fudbaler Ajaksa Frenki De Jong.

Iako se katalonski klub dovodio u vezu sa štoperom "Kopljanika" Matijasom De Lihtom, izgleda da su se na "Kamp Nou" odlučili za De Jonga, koji pored pozicije u srcu odbrane igra i u veznom redu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Generalni menadžer Barse Pep Segura je veliki poštovalac njegovih kvaliteta i veruje da je on neophodan ekipi Ernesta Valverdea.

Tako su u upravi odlučili da mu ispune želju, naredne sedmice će biti održan sastanak između predstavnika dva kluba, kako bi se utanačili svi detalji oko transfera.

De Jong ima ugovor sa Ajaksom do 2022. godine, u sezoni za nama je na 26 nastupa upisao jedan gol i devet asistencija, a holandski mediji često u superlativima pišu o mladom fudbaleru, kojeg su uporedili i sa legendom nemačkog fudbaler Francom Bekenbauerom.

Veruje se da će Barsa za njegove usluge morati da izdvoji od 30 do 35 miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.