Izvor: HotSport.rs, 09.Okt.2017, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZ DLAKE NA JEZIKU: Arnautovićev brat otkrio ‘jedinu istinu’ o Markovom uzaludnom čekanju

Najbolji fudbaler Austije već danima je tema domaćih medija.

A sve je počelo izjavom Marka Arnautovića nakon pobede nad Srbijom u Beču.
Austrijski reprezentativac srpskog porekla nikada nije krio ljubav prema našoj zemlji, ali je zata dublje zagrebano u priču o njegovom mogućem igranju za srpsku reprezentaciju.
Da je sada u periodu kada treba da odlučuje kojem će se nacionalnom timu posvetiti, naš Fudbalski savez bi sasvim sigurno uložio >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << više napora da primoli Arnautovića Orlovima, ali to se nije desilo kada je trebalo. To je porvrdio i Danijel Arnautović, brat fudbalera koji je detaljno opisao situaciju u kojoj je fudbaler Vest Hema birao nacionalni tim.
– Marko je svim srcem želeo da igra za Srbiju. Sećam se da je kao mali još govorio da će igrati samo za zemlju našeg oca Tomislava, ali u životu ne ispadne uvek kako smo planirali. Bio je jedan sastanak oca sa Radomirom Antićem, koji je u Beču prisustvovao nekom seminaru svih selektora. Tada je dogovoreno da zaigra za Srbiju i ništa se nije na kraju desilo. Nikad nije stigao poziv. To je jedina istina, počeo je svoju priču za Kurir Danijel, a pototm dodao:
– Nije bilo priče o čekanju, a čekali smo, možda i pola godine. Mi smo se opredelili za Srbiju i sve se dogovorili. Naš selektor je morao da bude samo malo mudar. Daš igraču deset minuta da igra zvaničan meč i onda ga imaš za sva vremena, nikad više ne može da nastupa za druge. Kad nije bilo glasa od Srbije, odlučili smo se za Austriju. Oni nikad nisu prestajali sa pritiskom i željom da ga vide u timu.
The post BEZ DLAKE NA JEZIKU: Arnautovićev brat otkrio ‘jedinu istinu’ o Markovom uzaludnom čekanju appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.