BACIO GA PO BUREK, A ONDA RABONA: Ronaldo je DEFITIVNO fudbalski VANZEMALJAC (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2020, 11:47

BACIO GA PO "BUREK", A ONDA RABONA: Ronaldo je DEFITIVNO" fudbalski VANZEMALJAC (VIDEO)

Brutalan potez.

Kristijanop Ronaldo je definitivno jedan od najspreminijih igrača na svetu. Ipak, ima onih koji trvdi da je daleko od najboljeg. Naravno, da to nije istina, a to je povrdio na meču sa Milanom u Kupu (na kraju je bilo 0:0, ali je Juventus prošao u finale, jer je u prvom meču bilo 1:1).

Portugalac je, naime, "polomio kičmu" i poslao ga po "burek" defanzivcu gostujućeg tima Dijegu Laksalu i driblingom ga skoro poslao u reklame, da bi potom usledila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i rabona koja nije donela promenu rezultata.

Inter je, pre pauze zbog korone, praktično izgubio šampionsku trku, i zato mu je Kup veoma važan. Ali nije u dobroj situaciji - u prvom meču polufinala je kod kuće izgubio od Napolija (0:1) i večeras (21.00) će probati da to nadoknadi. Dvojka u Napulju je 2,60, kec 2,70, a iks 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napoli - Inter.

Jeste da je mogao da bude tragičar zbog promašenog penala, ali je napadač Juventusa Kristijano Ronaldo definitivno izveo potez utakmice polufinala Kupa protiv Milana!

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza
Pogledaj vesti o: Fudbal,   NLO

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.