Aston Vila dovodi napadača Liona, a onda i golmana Arsenala

Izvor: B92, 13.Sep.2020, 22:59

Aston Vila dovodi napadača Liona, a onda i golmana Arsenala

Fudbalski klub Aston Vila postigao je dogovor sa Lionom o transferu napadača Bertrana Traorea za 17 miliona funti.

Kako je preneo Skaj, Traore, koji poznaje trenera Aston Vile Džona Terija iz vremena u Čelsiju, će početkom nedelje obaviti lekarske preglede.

Traore je prošle sezone igrao u Ligi šampiona, a u 32 utakmice u svim takmičenjima postigao je četiri gola.

Aston Vila traži napadača >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i bila je zainteresovana za Milota Rašicu iz Verdera. Nemački klub tražio je oko 18 miliona funti za Rašicu, za koga je bio zainteresovan i Lajpcig.

Aston Vila će uskoro dovesti golmana Arsenala Emilijana Martinesa, nakon što je londonski klub prihvatio ponudu od 16 miliona funti.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Aston Vila nastavlja da se pojačava

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2020, 17:56

I pojačanje iz Liona...Fudbalski klub Aston Vila postigao je dogovor sa Lionom o transferu napadača Bertrana Traorea za 17 miliona funti...Kako je preneo Skaj, Traore, koji poznaje trenera Aston Vile Džona Terija iz vremena u Čelsiju, će početkom nedelje obaviti lekarske preglede...Traore je prošle...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.