Asensio osvojio Primeru, sakupljeno 140 hiljada evra za borbu protiv koronavirusa (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Mar.2020, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asensio osvojio Primeru, sakupljeno 140 hiljada evra za borbu protiv koronavirusa (foto)

Španci pronašli interesantan način kako da zabave ljude, a da pritom i sakupe veliki novac.

Fudbal se ne igra u Evropi, ali su zato Španci pronašli način kako da zabave zaljubljenike u "najvažniju sporednu stvar na svetu".

Naime, organizovana je Primera, doduše u eliminacionom formatu, u popularnoj video igri "FIFA 20".

Igrači su predstavljali svoje klubove, sa kojima su i igrali turnir, pa su se tako u velikom finalu našli napadač Leganesa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Aitor Ruibal, kao i fudbaler madridskog Reala Marko Asensio.

Asensio je na kraju bio šampion, slavio je u finalu sa 4:2, a u čitavoj akciji sakupljeno je 140 hiljada evra, 40 više od mete koja je postavljena, za borbu protiv koronavirusa.

🎮 ¡Final en Butarque! Leganés, 2 - R. Madrid, 4.

😱¡Vaya jugón @marcoasensio10!

¡Gracias @IbaiLlanos por el espectacular torneo y a todos los que han contribuido en alcanzar más de 140.000€ recuadados para ayudar en la lucha contra el coronavirus! #LaLigaSantanderChallenge pic.twitter.com/pHw2DlH2gL

— C.D. Leganés (@CDLeganes) March 22, 2020
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.