Apel Marka Pantelića: Svi koji pošteno i časno predstavljate srpski fudbal – pomozite

Izvor: B92, 30.Mar.2020, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apel Marka Pantelića: Svi koji pošteno i časno predstavljate srpski fudbal – pomozite

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Marko Pantelić pozvao je sve bivše i sadašnje sportske radnike da pomognu u humanitarnoj akciji.

Marko Pantelić bio je među prvim registrovanim osobama u Srbiji koji su zaraženi koronavirusom.

Bivši fudbaler se oporavio i sada ima poruku za sve.

"Dragi prijatelji, kao što svi dobro znamo suočeni smo sa pandemijom virusa Covid-19 koja je kompletnu svetsku populaciju, uključujući i sve one koji se bave fudbalom, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dovelo je do velike brige za svaki ljudski život. Pre nekoliko dana FSS je pokrenuo akciju prikupljanja novčanih sredstava sa ciljem da pomognemo sada kada je najpotrebnije.

I zbog toga želim još jednom da apelujem na sve one koji su u fudbalu, nekadašnje i sadašnje reprezentativce, aktuelne i bivše igrače, klubove, sportske radnike, trenere, sudije, sponzore, da se uključe u ovu akciju.

Kao što je već objavljeno, prikupljeno 250.000 evra kao donacija Infektivnoj klinici u Beogradu. Bez bilo kakve sumnje, nesebična pomoć onih koji pošteno i časno predstavljaju srpski fudbal širom sveta daće ogroman implus do konačne pobede", rekao je Pantelić za zvaničan sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Svi podaci o računa na koji se može uplatiti novac nalaze se na sajtu FSS.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.