Andrija Luković ponovo meč viner! Radnički prikovao Borac za dno, Radnik šokirao Čuku na Brdu

Izvor: MozzartSport.com, 13.Sep.2017, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andrija Luković ponovo meč viner! Radnički prikovao Borac za dno, Radnik šokirao Čuku na Brdu

Gotove prve tri utakmice devetog kola Superlige

Rani gol Ivana Miladinovića već u drugom minutu za minimalac Radničkog protiv Borca i pobede gostiju na Banovom brdu i u Kruševcu za početak devetog kola Superlige. Voždovac je na gostovanju kod Napretka slavio sa 2:1 i prekinuo niz od tri utakmice bez poraza, ujedno pokazavši da Andrija Luković nije naprasno zaboravio da igra fudbal.

Momak >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koji je u finalu Evropskog U19 prvenstva 2013. godine Srbiji doneo titulu šampiona Starog kontinenta posle dugo vremena prisetio se kako to izgleda kad si čovek odluke. Napadač Crvene zvezde na pozajmici u Voždovcu je pogotkom u 28. minutu utakmice u Kruševcu načeo Napredak, da bi posle izjednačujućeg gola Džesija Sekidike u 82. i definitivno spakovao bodove u kofer za Beograd.

Zmajevi su se tako vratili na drugo mesto na tabeli sa 18 bodova, koliko ima i niški Radnički psole pobede nad očajnim Borcem. Dva puta u poslednjih šest meseci gledali su Čačanima u Fudbalskom savez Srbije kroz prste i opraštali im dugovanja prema igračima, ali kada nema para za plate - nema ni za dobar fudbal, pa će Borac morati nešto da promeni ako želi da opstane u superligaškom društvu. Istina, i prošle sezone se tek na proleće "dosetio" da igra fudbal.

Iznenađenje na Banovom brdu. Čukarički Nenada Lalatovića položio je oružje pred Radnikom. Autogol Borisa Kopitovića, pa precizan udarac Dušana Mićića bili su gostima iz Surdulice dovoljni za prvu pobedu na četiri gostovanja, uz napomenu da još nemaju poraz na strani. Iskusni Darko Puškarić mogao je u finišu utakmice samo da ublaži poraz Čuke, koja nikako da veže par dobrih rezultata i krene ka vrhu tabele gde joj je po igračkom kvalitetu i mesto.

Superliga, deveto kolo:

Čukarički - Radnik 1:2 (0:2)

/Puškarić 77 - Kopitović 13ag, Mićić 42/

Napredak - Voždovac 1:2 (0:1)

/Sekidika 59 - Luković 28, 82/

Radnički Niš - Borac 1:0 (1:0)

/Miladinović 2/

19.00: Mladost Lučani - Javor Ivanjica

19.00: Rad - Bačka

19.00: Vojvodina - Mačva

Odloženo za 25. oktobar:

Crvena zvezda - Spartak Subotica

Zemun - Partizan

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnički minimalcem do nova tri boda

Izvor: RadioCity.rs, 14.Sep.2017, 10:48

Radnički je do pobede došao praktično u prvom minutu utakmice. Tek što je sudija označio početak, igrači su prebacili loptu ka golu protivnika, napravila se velika gužva u kojoj se najbolje snašao Ivan Miladinović i pogotkom, ispostaviće se do kraja utakmice, postavio i konačan rezultat....

Nastavak na RadioCity.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.