Ako Voša hoće Mažića, onda ga želi i Lalatović

Izvor: Mondo, 19.Feb.2019, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako Voša hoće Mažića, onda ga želi i Lalatović

"Ako oni žele Mažića, želim ga i ja. Idemo u Novi Sad da igramo lep i kvalitetan fudbal", izjavio je Nenad Lalatović.

"Želimo da utakmicu sa Radničkim sudi Milorad Mažić", stav je stručnog štaba Vojvodine.

Ništa protiv toga nemaju ni na Čairu, a trener Nenad Lalatović podržava ideju da derbi na "Karađorđu" u petak sudi naš najbolji arbitar.

"Poštujem veliki klub kakav je Vojvodina.Tamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sam proveo prelepih 13 meseci", rekao je strateg Nišlija i dodao:

"Apsolutno sam saglasan sa željom (Radovana) Krivokapića. Ako oni žele Mažića, želim ga i ja. Idemo u Novi Sad da igramo lep i kvalitetan fudbal. Meč će biti prenošen na televiziji. Želim da uslovi budu korektni i da na terenu pobedi bolji. Vojvodini želim uspon na tabeli jer sigurno ima kvalitet i zaslužuje da se nađe među četiri najbolja tima u Srbiji", izjavio je Lalatović.

Vojvodina i Radnički će u petak od 18.00 na stadionu "Karađorđe" (TV Arena sport 1) u Novom Sadu igrati derbi 23. kola Super lige Srbije.

Trener Vojvodine Radovan Krivokapić prethodno je rekao da je Radnički favorit i da se nada da će utakmicu suditi Milorad Mažić.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Voša i Radnički saglasni, žele Mažića na "Karađorđu"!

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2019

Trener fudbalera Radničkog Nenad Lalatović izjavio je danas da želi korektne uslove protiv Vojvodine i da i on, poput kolege iz Vojvodine, želi da utakmicu sudi Milorad Mažić...Vojvodina i Radnički će u petak od 18.00 na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu igrati derbi 23. kola Super lige Srbije..."Poštujem...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.