Aca Stojanović ponovo briljira, evo kako mu je Vidić doneo pola plate!

Izvor: Sportske.net, 26.Mar.2020, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aca Stojanović ponovo briljira, evo kako mu je Vidić doneo pola plate!

Legendarni fudbaler nije davao intervjue, ali je napravio po koji izuzetak s vremena na vreme.

Zanimljivu priču podelio je Aca Stojanović, fudbalski komentator RTS-a, na svom Instagram profilu.

On je objavio jedan tekst o Nemanji Vidiću koji je vredan pažnje.

"Došao je da igra za reprezentaciju, zamolio sam ga za intervju: "Nemoj Aco, molim te, ne dajem nikome..." Nisam hteo da budem neprijatan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali ni da tek tako odustanem. "Nemanja, honorar za ovaj intervju mi je skoro pola plate na TV..." Sačekao je sekund, dva i rekao: "Samo da ručam, i dolazim, daću ti intervju." Nikada mu to neću zaboraviti", napisao je Aca Stojanović u delu tog teksta.

Imao je i zanimljivu priču o Milošu Krasiću.

"Jednom je Krasić trčao nešto po hodnicima hotela, šalio se sa nekim iz druge sobe. Nemanja je izašao iz svoje, Krasić se ukopao u mestu. Sa onim svojim kotrljajućim R mu je kazao: "Kraso, spavanje je za 6 min. Hajde u sobu na odmor." Ovaj je samo rekao "Da, da.." Sve je zamuklo u sobama istog časa, do jutra se ništa čulo nije. Znam da ga je jedan stranac što glumi mangupa posle jednog upozorenja bukvalno u luku zaobilazio u svlačionici", napisao je on.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.