Izvor: MozzartSport.com, 04.Maj.2021, 07:12

AZIJA: Slaven Bilić traži prve bodove u Kini, Rišairo Živković prvi gol ove sezone

Evo koji nas od značajnijih sportskih događaja očekuju u utorak, 4. maja, na najvećem kontinentu

ŠEIK RASEL - RAHMATGONJ, 17.00

(Fudbal, Bangladeš 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Na polovini sezone Šeik Rasel nalazi se na petom, a Rahmatgonj na osmom mestu Premijer lige Bangladeša, s tim da je razlika među ovim timovima devet bodova. Domaćin ima dve vezane pobede pred ovaj meč, dok gosti nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << izgubili prethodne četiri utakmice, ali su samo jednom pobedili. Poslednji međusobni duel, u januaru, rešen je pobedom Šeika 1:0 u gostima, a inače kada su se sastajali ovi rivali poslednjih godina retko je bilo više od dva gola u meču.

AL KOR - AL ŠAHANIJA, 21.00

(Fudbal, Katar 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Ulog je mesto u najjačem rangu katarskog fudbal, pošto je reč o duelu baraža, tako da nas verovatno čeka čvrst meč. Nagoveštava to i čak šest remija u prethodnih sedam duela ovih timova. Uvek uz gol na obe strane, s tim da je triput bilo 1:1, a triput 2:2. Poslednji put sastali su se u avgustu prošle godine, kada je bilo 2:2. Al Kor igra za opastanak, Al Šahanija za promociju u viši rang.

ČANGČUN - VUHAN, 12.00

(Fudbal, Kina 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Povratnik u najjači rang kineskog fudbala, Čangčun, dobro je počeo sezone. Posle dva kola ima četiri boda, dok je Vuhan na jednom. Nesuđeni reprezentativac Srbije i nekadašnja nada holandskog fudbala, Rišairo Živković, nastupa za Čangčun. U prva dva kola ulazio je s klupe, ali se nije upisao u strelce. Brazilski napadački tandem Erik - Žunior Negao trenutno ima veće poverenje trenera Čen Janga. Njih dvojica su trenutno i jedini strelci Čangčuna u prva dva kola. Po jednom su pogodili protiv Dalijena u pobedi 2:1.

PEKING GUAN - DALIJEN, 14.00

(Fudbal, Kina 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Slaven Bilić i njegovi fudbaleri probaće do prvih bodova ove sezone u duelu sa Dalijenom, koji je takođe na nuli nakon prva dva kola. Tradicija je na njihovoj strani, pošto Peking Guan ima sedam uzastopnih pobeda protiv današnjeg rivala, a osam u poslednjih deset međusobnih duela. Čekaju u domaćem timu da proradi Sedrik Bakambu, koji je u prethodne tri sezone za Peking Guan postizao dvocifren broj golova, ali je na startu ove bez pogotka, iako je oba puta bio u startnoj postavi.

KEDAH - JOHOR, 16.00

(Fudbal, Malezija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Derbi Superlige Malezije igra se u Alor Setaru, gde drugoplasirani Kedah dočekuje vodeći Johor. Posle 11 kola gosti imaju bod više, uz mnogo bolju gol-razliku (24:6 prema 20:12). Uz to, Johor je dobio prethodna četiri međusobna duela i to bez primljenog gola! Pre mesec dana je bilo 2:0, a pre toga 1:0, 3:0, 2:0.

KUALA LUMPUR - PULAU PINANG, 16.00

(Fudbal, Malezija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Posle 11 kola Pulau Piang ima dva boda manje od vodećeg Johora, a jedan od drugoplasiranog Kedaha, dok je Kuala Lumpur na sedmom mestu sa 13 bodova, čime je bliži zoni ispadanja nego vrhu tabele. Tim iz prestonice Malezije nije pobedio prethodne tri utakmice, dok su gosti u seriji od devet mečeva bez poraza. U martu je Pulau Pinang slavio 1:0 protiv današnjeg rivala, pogotkom u prvom poluvremenu, mada treba imati u vidu da se retko u mečevima ovih klubova raduju gosti.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.