Izvor: MozzartSport.com, 02.Avg.2021, 08:55

AZIJA: Igra kineska elita, Gvangdžou se razbesneo, Šenžen u sjajnoj formi

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju danas na najvećem kontinentu

GVANGDŽOU – KANGDŽOU, 12.00

(Fudbal, Kina 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Izgubio je Gvangdžou u prošlom kolu od Šenžena (2:1) i tako je ispustio prvo mesto na tabeli grupe A. Sada je skliznuo na treću poziciju, pošto ga je pored Šenžena prestigao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i Šandong. Na nekome će najtrofejniji kineski tim verovatno da iskali bes, a neće biti iznenađenje ako to bude baš Kangdžou. On je jedan od najslabijih timova u ligi, posle 10 kola ima samo jednu pobedu i sedam osvojenih bodova. U prvom okršaju u sezoni Gvangdžou je slavio sa 2:0. Bio je to njihov prvi susret još od oktobra 2016. godine.

HENAN – ČUNGKING, 12.00

(Fudbal, Kina 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Samo osrednje rezultate beleže Henan i Čungking ove sezone. Ništa više od toga. Obe ekipe imaju po dve pobede, s tim što je Henan bolji jer je zabeležio tri više nerešena rezultata. Na tabeli su peti i šesti tim u grupi A, sa minimalnim šansama da se približe vodećem triju. Okršaji Čungkinga i Henana su po pravilima uvek neizvesni, od prethodnih 10 utakmica tri su završene bez pobednika, a po pobedama je 4:3 u korist Čungkinga. Upravo je tu prednost stekao u maju ove godine, kada su se sastali po prvi put u sezoni. Tada je Čungking trijumfovao sa 3:2.

ĆINGDAO – ŠANDONG, 14.00

(Fudbal, Kina 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Odlično igra Šandong ove sezone, doživeo je samo jedan poraz iz prvih 10 mečeva. Bio je neuspešan protiv Gvangdžoua, mada je i dalje ispred njega na tabeli. Primio je ubedljivo najmanje golova u grupi A, samo šest. S druge strane Ćingdao je poslednji na tabeli, ukupno je dao šest golova, zahvaljujući kojima je došao do sedam poena. Ukupno tri meča su Ćingdao i Šandong odigrali su u istoriji, od čega dva 2014. godine. Svi susreti su bez većih problema pripali Šandongu, a Ćingdao mu još nije dao gol. U maju je bilo 2:0.

ŠENŽEN – GVANGDŽOU SITI, 14.00

(Fudbal, Kina 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Važne bodove je osvojio Šenžen pre tri dana. Savladao je favorizovani Gvangdžou sa 2:1 i tako ga prestigao na tabeli. Ujedno, produžio je svoju seriju na sedam uzastopnih utakmica na kojima nije poražen. Doduše, u tom nizu je samo dva puta sačuvao svoju mrežu, ali nedostatke u odbrani je kao po pravilu nadoknađivao napadom. U pomenutih sedam kola je dao 17 golova. Gvangdžou je seriju od šest mečeva bez pobede prekinuo u prošlom kolu trijumfom nad najslabijim timom u grupi A, Ćingdaom, sa 4:2.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

AZIJA: Igra kineska elita, Guangdžou se razbesneo, Šendžen u sjajnoj formi

Izvor: MozzartSport.com, 02.Avg.2021

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju danas na najvećem kontinentu..GUANGDŽOU – CANGDŽOU, 12.00..(Fudbal, Kina 1)..|..Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com..Izgubio je Guangdžou u prošlom kolu od Šendžena (2:1) i tako je ispustio prvo mesto na tabeli Grupe A. Sada je...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.