Izvor: MozzartSport.com, 22.Maj.2021, 07:09

AZIJA: Gamba Osaka ide na noge "domaćici", igra se i u Hongkongu i Singapuru

Pogledajte koji nas to značajni fudbalski događaji očekuju danas na najvećem kontinetnu...

TOKIO - GAMBA OSAKA, 12.00

(Fudbal, Japan 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Gamba osaka je jedna od tri ekipe koje imaju jedan trijum. Samo jednom je Osaka ove sezone osvojila tri boda i to je učinila na gostovanju, a od tada je u seriji od šest utakmica na kojima nije savladala rivale. Tokio je klasična domaćica. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Od pet pobeda četiri je ostvario kod kuće, a u prošlom kolu je nadigrao Kašivu Rejsol, prekinuo niz od pet poraza i stigao do prva tri boda van svog dvorišta. Kada se sastaju Tokio i Gamba Osaka, remi nije opcija. Poslednjih pet međusobnih susreta iznedrilo je pobednika.

HEPI VOLI - RISORSIS KEPITOL, 11.30

(Fudbal, Hongkong 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

I Hepi Voli i Risorsis Kepitol su u užasnoj formi. Domaćin je nanizao šest poraza, na sedam utakmica je bez pobede, ali samo jednom nije zatresoa mrežu protivnika. Sa druge strane, Risorsis je u plej-autu vezao tri ubedljiva poraza (4:1, 4:0, 6:0), i evidentno je da ga ne krasi dobra forma. Za Risorsis ne postoji zlatna sredina. Nijednom nije remizirao, ostvario je samo četiri trijumfa na 15 utakmica, a toga je dva zabeležio protiv Hepi Volija. Iz obe utakmice je izašao neokrznut (1:0, 3:0).

LAJON SITI - JANG LAJONS, 11.30

(Fudbal, Singapur 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Od svih timova u prvenstvu Singapura u najboljoj formi je Lajon Siti. neporažen je na sedam utakmica, a u meč sa Jang lajonsima ulazi sa pet vezanih pobeda. Za Mlade lavove se ne može reći da stoje dobro kao Siti. Poslednjeplasirani su tim u prvenstvu, ne znaju za trijumf i imaju samo tri osvojena boda. Lajon Siti sa Albireksom bije bitku za titulu i prohodnost u azijsku Ligu šampiona. Trenutno je drugoplasirani sa bodom manje od lidera, a protiv Jang Lajonsa ne bi trebalo da ima većih problema da slavi. Dobio je Lajon Siti prethodna tri međusobna okršaja, a svaki put je utakmica ušla u 4+.

TAMPINIS - HAUGANG, 11.30

(Fudbal, Singapur 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Direktan okršaj za treće mesto, a možda i za nešto više. Ali, zavisiće dosta toga i od rivala. Tampinis drži treće mesto koje vodi u AFC kup, ali treba naglasiti da ima utakmicu i bod više od Hauganga i da bi situacija lako mogla da se okrene. Isto tako bi ovaj dvojac mogao da se uključi u borbu za Ligu šampiona, zaostatak je minimalan, nadoknadi se za dve runde, a oba tima su u dobroj formi. U prošlom kolu su Tampinis i Haugang rivalima spakovali pet golova. Prvi ovosezonski susret pripao je Tampinisu (2:0), a odmazda Hauganga bila je strašna (5:1).

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.