Izvor: MozzartSport.com, 20.Apr.2021, 10:05

AFRIKA: Kralj remija u Blumfontejnu, Kinondoni juri osmu vezanu domaću pobedu, Vajpers pred imperativom

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na ovom kontinentu

KINONDONI - BIJASHARA JUNAJTED, 13.00

(Fudbal, Tanzanija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Jedan od derbija runde u šampionatu Tanzanije igraju Kinondoni i Bijashara Junajted, koje na tabeli razdvaja samo bod u korist gostiju. Međutim, domaćin je taj koji je u boljoj formi, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << jer je Bojashara vezala dva poraza, odnosno na tri minula duela je bez pobede. Sa druge strane, Kinondoni je doživeo samo jedan neuspeh na sedam proteklih susreta, a na prethodna četiri je neporažen. Zanimljivo, Kinondoni je slavio na poslednjih sedam ligaških domaćinstava i tom prilikom primio samo jedan gol.

ČIPA JUNAJTED - BAROKA, 15.00

(Fudbal, Južna Afrika 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Sudar ekipa koje ne blistaju. Čipa Junajted je stacionirana na pretposlednjoj poziciji prvenstva Južne Afrike, koja vodi u baraž za opstanak. Udaljena je četiri boda od fenjeraša Blek Leopardsa, ali joj je forma kritična. Bez pobede je na devet poslednjih ligaških duela. Sa druge strane, Baroka je sedam koraka daleko od Čipe, mada nema mnogo razloga za zadovoljstvo, jer nije slavila na pet minulih susreta u šampionatu.

VAJPERS - VAKISO DŽAJANTS, 15.00

(Fudbal, Uganda 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Branilac titule u Ugandi imaće ozbiljan problem u nastojanju da odbrani tron. Vajpers je prvoplasiran sa 42 boda, koliko ima i drugoplasirana URA, pa ne sme da kiksne danas protiv Vakiso Džajantsa ukoliko želi da ostane na čelu. Rival je prvi iznad crte, mada sa zalihom od šest bodova u odnosu na prvog ugroženog. Vajpers se nalazi u seriji od šest pobeda, računajuči i Kup.

BRAJT STARS - EKSPRES, 15.00

(Fudbal, Uganda 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Trećeplasirani sastav šampionata Ugande zaostaje za vodećim tandemom šest bodova, ali ima još dovoljno prostora da ih ugrozi. Prvi preduslov je da ne prosipa bodove, i da smanji broj remija, jer su ga oni koštali liderske pozicije. Danas Ekspres gostuje Brajt Starsima, koji su na osmom mestu, ali se nalaze u dobroj formi. Vezali su tri pobede, za razliku od Ekspresa koji je na dve prethodne utakmice igrao nerešeno. Ujedno, gost je neporažen na pet poslednjih mečeva, i jedini je tim u ligi sa samo jednim porazom u sezoni.

BLUMFONTEJN SELTIK - MOROKA SVOLOVS, 17.00

(Fudbal, Južna Afrika 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Treće mesto i zona drugorangiranog kontinentalnog takmičenja je nadohvat ruke Moroki Svolovs. Daleko je dva boda, a ima meč manje i veće danas je u prilici da se nađe na željenoj poziciji. Takođe, drugo mesto joj je trenutno udaljeno četiri koraka, pa je i ono dostižno. Na putu ka cilju stoji joj Blumfontejn Seltik, koji je stacioniran u sredini tabele i u poslednje vreme igra baš onako kako to čini i Svolovs - dosta remizira. Moroka je lider u pogledu nerešenih duela na nivou lige, sa čak 12 ikseva.

BORDŽ BU - BELUIZDAD, 23.30

(Fudbal, Alžir 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Kako stvari stoje, Bordž Bu od naredne sezone neće biti član najvišeg ranga Alžira. Ubedljivo je poslednjeplasiran sa svega pet osvojenih bodova iz 17 utakmica, a sigurna zona mu je udaljena 14 bodova. Ovaj tim još nijednom nije pobedio u sezoni, pa se očekuje da devetoplasirani Beluizdad nastavi taj crni niz Bordž Bua. Gosti su bez poraza na pet poslednjih mečeva, ralunajuči i Kup, a interesantno je da su samo jednom izgubili do sada, što je najmanji broj poraza na nivou lige. Ipak, previše remizira i to ga je sputalo da se bolje pozicionira.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AZIJA: Persepolis u Ligi šampiona gazi sve pred sobom, kreće Superliga Kine

Izvor: MozzartSport.com, 20.Apr.2021

Pogledajte koji nas to značajni fudbalski događaji očekuju danas na najvećem kontinentu....AL VAHDA – AL RAJAN, 16.30..(Fudbal, Azijska Liga šampiona)..|..Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com..Al Rajan kojeg sa klupe predvodi Loran Blan, nekadašnji trener Pari Sen Žermena, bez pobede je u...

Nastavak na MozzartSport.com...

AFRIKA: Kup konfederacija u žiži, derbi u Južnoj Africi, Simba u borbi za titulu, Al Ahli protiv "kralja remija" u Egiptu

Izvor: MozzartSport.com, 21.Apr.2021, 08:59

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na ovom kontinentu..NKANA (ZAM) – PIRAMIDS (EGI), 15.00..(Fudbal, Kup konfederacija Afrike)..|..Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com..U Grupi D Kupa konfederacije Afrike, drugorangiranog takmičenja na tlu kontinenta, marokanska Raža Kazablanka...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.