Pronađeno telo Srđana Dunjića, obesio se u magacinu firme

M.P.

19. 05. 2017. u 19:11

Nišlija (47) nestao u četvrtak, 11. maja, odveo ćerku Kalinu u vrtić, a potom otišao na posao. U petak oko 13.30 ga pronašle kolege

Пронађено тело Срђана Дуњића, обесио се у магацину фирме

PRONAĐENO je telo Srđana Dunjića (47), čiji je nestanak prijavljen 11. maja, potvrđeno je "Novostima" u niškoj policiji.

- Po ovlašćenju Višeg javnog tužilaštva u Nišu izvršen je uviđaj i telo je prebačeno u Institut za sudsku medicinu, gde će biti izvršena obdukcija - kaže portparol niške policije Nataša Zorić.

Kako smo nezvanično saznali, Srđan Dunjić se obesio u isturenom magacinu firme "Global inženjering", u kojoj je nesrećni čovek radio kao magacioner. Njega su u petak oko 13 .30 pronašle kolege koje su o tome obavestile policiju.

Dunjić je poslednji put viđen na auto-putu Niš - Beograd, u četvrtak, 11. maja, oko 10 sati.

- Kobnog jutra u četvrtak, 11. maja, Srđan je odveo ćerku Kalinu u vrtić, a potom otišao na posao - rekla je njegova supruga Radmila Dunjić. - Nestao je nakon saobraćajne nesreće na auto-putu.

Policija, Žandarmerija, Srđanovi i Radmilini rođaci i prijatelji tragali su danima za Srđanom. Jedan meštanin Trupala tvrdi da je čuo i video udes. Po njegovom iskazu, kamion je presekao put Srđanovom službenom vozilu "fijat doblo" i on je zato sleteo sa puta. Čobanin je rekao da je video Srđana kada je izašao iz automobila i gledao oštećenja na vozilu. Međutim, vrlo brzo Srđan je nestao i od tada ga niko nije video.

Po svemu sudeći, nakon udesa Srđan je otišao do magacina svoje firme i izvršio samoubistvo. Ipak, kompletna istina o ovoj tragediji moći će da se sazna nakon obdukcije tela.

Radmila Dunjić Foto M. Petković


BRAT MU POGINUO, BIO NA FRONTU

SRĐANA Dunjića je tokom studiranja na Građevinskom fakultetu u Nišu zadesila porodična tragedija od koje se nikada nije potpuno oporavio. Brat mu je poginuo, a ubrzo, od tuge za sinom, umrli su mu otac i majka. Bio je mobilisan 1999. godine i bio je na prvoj liniji fronta tokom rata na Kosovu i Metohiji.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

Ivan

19.05.2017. 19:31

Kakav stresan zivot je imao jadan covek. Kako je nestala cela porodica bukvalno u par godina. Tragedija.

Ljubica

19.05.2017. 19:58

Ajoooj tugooo....jadnog i nestetnog covjeka, toliko tragedije u porodici i stresan nacin zivota....pa ovakav kraj! Tuga.....tuga prevelika, do neba...!!!

Ap0qalypto

19.05.2017. 21:57

Ma, porodica na prvom mestu. Za njih treba ziveti, ovako nesto bih razumeo da je ostao bez porodice.

Darko PFC

20.05.2017. 09:32

nije trebalo tako,zbog cerkice je moralo sve da se istrpi...sta ce ona sada bez oca koji je trebao i morao da bude uz nju....

Gorski

20.05.2017. 10:50

Zao mi je mog Nislije, laka mu crna zemlja, ali zasto se To dogodilo ? Strah od toga sta ce mu reci na poslu, mozda strah od otkaza, dali je auto kasko osiguran? Problem i to veliki sto nasa zemlja vise se interesuje za Putina i Trampa nego za svoje radnike i za njihova prava. Koje su doneli zakone o radu i pravima radnika.Kakva je kontrola i zastita? Ako te otpuste ako ti ne isplate plate sta ti jedino preostaje? .....