Avion sa četiri putnika nestao kod Bahama

Nadležne službe tragaju danas na Bahamima za nestalim malim avionom u kome su bile dve odrasle osobe i dvoje dece iz Njujorka.
Avion sa četiri putnika nestao kod Bahama
Foto: Pixabay
Obalska straža SAD saopštila je da se dvomotorni avion "MU-2B" u ponedeljak nalazio istočno od ostrva Eleutera kada je kontrola leta u Majamiju izgubila radarsku i radio vezu sa avionom na letu iz Portorika ka Floridi.
 
Putnici su identifikovani kao Nejtan Ulrih i Dženifer Blumin iz Njujorka i njihovi sinovi od četiri i deset godina.
 
Avion se nalazio na visini od oko 7.500 metara kada je kontrola leta izgubila vezu. Portparol Obalske straže Rajan Keli rekao je da nije bilo naznaka značajno lošeg vremena u tom trenutku.
 
Avioni Obalske straže su u potrazi zajedno sa carinskom i graničnom službom Bahama, a u pomoć je poslat i brod koji se očekuje kasnije danas.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet