≫ 

NASLOVNE STRANE DANAAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za 13. maj 2017. godine

Pogledajte šta ćete čitati u sutrašnjoj štampi

  • 12

Dnevne novine u Srbiji za subotu 13. maj 2017. godine, na naslovnim stranama pišu o brojnim aktuelnim društveno-političkim temama i donose brojne ekskluzivne priče.

Srpski telegraf

Foto: Srpski Telegraf Foto: Srpski Telegraf

Blic

Foto: Blic Foto: Blic

Alo

Foto: Alo! Foto: Alo!

Kurir

Foto: Kurir Foto: Kuri

Politika

Foto: Politika Foto: Politika

Sportski žurnal

zurnal

Informer

Foto: Informer Foto: Informer

Danas

Foto: Danas Foto: Danas

Večernje novosti

Foto: Večernje Novosti Foto: Večernje Novosti

Dnevnik

Foto: Dnevnik Foto: Dnevnik

Daljinac baner

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • chicago

    12. maj 2017 | 22:38

    Dok mi gledami kako svoje dzepove da napunimo a oni siptari gledaju kako da nam uzmu teritoriju,i na zalost to im se ostvaruje.Nas sve manje a njih sve vise,proci ce i Nis

  • Nikolas

    12. maj 2017 | 23:43

    EVO BICE SPASA I ZA SRBE -AKO JE OVA VEST CIJE TACNA ONDA CEMO IMATI KOD BANJA LUKE NAJVECU RUSKU BAZU U EVROPI!!!! ZIVEO DODIK -BRAVO SRBENDO!!!!!!

  • DZOKA

    12. maj 2017 | 23:52

    Gospodine Šešelju u pravu ste za nato bombe ali mislim da veliki udeo ima u tome i naš zakon,na primer u Nemačkoj su zabranjeni pesticidi a Srbija ih uvozi iz Nemačke,vidjamo sporadične kontrole za poljoprivredne za poljoprivredne proizvoge ,da li je neko stavio više ili manje preparata to niko ne zna jer nema kontrole,da li je otpoštovao karencu i to noko ne zna.Kažu teško je to suzbiti,a bio sam igrom slučaja u Poljskoj u vreme komunizma kada su iskorenili u roku od 15 dana nakupce na pijacama i dobili poljoprivrecne proizvode extra kvaliteta,a evo kako,plata im je prosečna bila 10 dolara u to vreme,doneli su zakon da je kazna za poljoprivredne proizvode sa nedozvoljenom količinom štetnih materija 5000 dolara i momentalni zatvor od 2 godine.To je važilo za sve koji stavljaju takvu robu u promet,što znači nema prodao mi Žika ili Mika ,ko stavi takvu robu u prodaju on odgovara u roju od dve nedelje su iskorenjeni preprodavci i dobili su zdrave proizvode.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA