Dačić: I da jesam budući premijer, ne bih vam rekao

Tanjug

03. 05. 2017. u 14:36

Sve opcije su legitimne. Nije reč ko će biti, nego šta je najbolje za Srbiju, rekao je lider SPS-a Ivica Dačić o mogućnosti da ponovo bude premijer

Дачић: И да јесам будући премијер, не бих вам рекао

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić Foto Tanjug/Sava Radovanović

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da se još nije razgovaralo ko će biti novi predsednik vlade i šaljivo novinarima, na pitanje da li je on budući premijer, odgovorio: "I da jesam, ne bih vam rekao".

"Biće onako kako je najbolje za Srbiju, a ja sam lično zadovoljan što se tiče mog trenutnog radnog mesta. Mene zanima uloga SPS-a u budućoj vladi", rekao je Dačić.

On je podsetio da je već bio premijer i da mu to nije ostvarenje životne želje.

"Sve opcije su legitimne. Nije reč ko će biti, nego šta je najbolje za Srbiju", rekao je Dačić.

Prema njegovim rečima, tek ako bude zvanično predložen, o tome će onda ozbiljno razgovarati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Tomislav

04.05.2017. 06:03

Gospodine Dacicu, za Srbiju bi bilo najbolje da Vi nebudete premijer. Srbijitrebaju "nove" snage, sposobne da se nose sa problemima vremena koje dolazii bez "kredieta" iz proslosti. Inace, mislim da bi se Vi dobro nosili sa problemima,recimo gradonacelnika nekoga grada, moguce i Beograda.

smb

11.05.2017. 13:21

@Tomislav - gospodin tomislav: dacic i njegova partija je na izborima dobila odredjeni broj glasova. svaki glas je isto vredan kao moj ili vas. dacic je u vladi u koaliciji sa drugima. njihova je stvar kako se medjusobno po funkcijama rasporedjuju, zato smo ih birali da vladaju. ko je za ili protiv koga odluciju glasovi na izborima. ostalo je kako oni odluce. "nova snaga" ne pada s neba, ona se kandiduje i bira, dobije ili ne. ova koja je sad dobila je volja gradjana. pozdrav.

Vlada legenda

04.05.2017. 08:25

Hihi....ma šta reče, a mi kao ne znamo da je sve već dogovoreno!Sramno....