• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Besmrtni puk": Srpska truba na ulicama Moskve

Izvor mondo.rs

Duvački orkestar Dejana Lazarevića učestvovaće ove godine na manifestaciji „Besmrtni puk“ koja se održava u Moskvi povodom 9. maja, Dana pobede.


„Besmrtni puk“ — šetnja potomaka onih koji su poginuli u Drugom svetskom ratu — tradicionalno se održava u celoj Rusiji, a samo prošle godine na manifestaciji su se okupilo desetine hiljada Moskovljana, među njima je bio i ruski predsednik Vladimir Putin, koji je nosio portret svog oca.

Ove godine će moskovskim ulicama prošetati i duvački orkestar Dejana Lazarevića, javlja "Sputnjik". Osnovan je 2002. godine, od tada ima brojne javne nastupe u zemlji i inostranstvu.

dejan lazarević
Izvor: YouTube



Prvi put su nagrađeni godinu dana nakon osnivanja, 2003. godine, kada je Dejan sa svojim orkestrom na Saboru trubača u Guči, dobio Zlatnu trubu. Nakon toga, nagrade su se godinu za godinom nizale jedna za drugom.

"Besmrtni puk" prošetao Beogradom


U Beogradu će šetnja biti organizovana drugi put, kada će učesnici manifestacije ponovo izaći na beogradske ulice sa portretima svojih bližnjih.

-----------------------------------------

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zornjaca

Svaka vam cast!BITI NA PARADI U MOSKVI JE OGROMNA CAST!HVALA BRATSKOJ RUSIJI,KOJA NAS UVEK ZOVE!HVALA VELIKOM PUTINU!ONI KOJI BLATE RUSIJU A HVALE NATO,KAO NOVINAR U POKUSAJU ANDJUS,MOZE SAMO DA POKUSAVA DA BLATI RUSIJU I TO MU JE DOMET.SRPSKI RODOLJUBIVI NAROD ZNA,DA MU NIKADA PRETNJA NIJE DOLAZILA OD RUSIJE.ZATO SMO UZ NJU SPOKOJNI.ZA RAZLIKU OD ANDJUSOVOG ZAPADA I NATOA,KOJI JE IZRUCIO 50T.OSIROMASENOG URANIJUMA.PA ZAR TO NIJE FASIZAM I GENOCID,"NOVINARU"DNDJUSE SRAM TE BILO.NATO I RUSIJA SE NIUCEMU NE MOGU POREDITI,KADA SU SRBI U PITANJU!ZATO BOZE CUVAJ SRBIJU I RUSIJU!AMIN.

special image