Zvezdi u Kupu sudi Mažić, Partizanu čovek koji je optužen da im je pomogao!

U Novom Sadu na centru će biti Danilo Grujić, čovek koji je sudio večiti derbi

  • 19

Prvi mečevi polufinala Kupa Srbije igraju se u sredu, a Sudijska komisija FSS je odredila ko će suditi na Banovom Brdu i Novom Sadu.

Meč između Čukaričkog i Crvene zvezde poveren je Miloradu Mažiću njegovim pomoćnicima Milovanu Ristiću i daliboru Đurđeviću. Dodatne pomoćne sudije su Nenad Đokić i Lazar Lukić, dok je za četvrtog sudiju određen Nemanja Petrović.

Zanimljivo, najbolje srpske sudije su nedavno sudile meč ova dva rivala i u šampionatu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Susret između Vojvodine i Partizana sudiće Danilo Grujić. Čovek koji je sudio večiti derbi i koji je okarakterisan kao osoba koja je pomogla crno-belima.

>>> TERZIĆ ZAGRMEO PRED NOVINARIMA: Nameštaju nas da ne osvojimo titulu!

- Ostala je gorčina posle derbija zbog izuzetno pristrasnog suđenja Grujića. Zvezda je mnogo veliki klub na ovim prostorima da bi se smelo dozvoliti onakvo suđenje na Marakani. Ali očigledno je da u 50. minutu Leonardo, po svim kriterijuma i pravilima, dobije crveni karton. Ono je sramota. Postoje organi FSS koji su morali da reaguju posle derbija. Ako nije video sudija, postoji snimak posle dva ili tri dana da se pogleda. Niko nije reagovao. To najbolje govori o tretmanu kakav ima Partizan, a kakav Zvezda - rekao je Terzić tokom dana, ne štedeći Grujića:

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Da li bi Partizan dobio derbi da je u tom 49. ili 50. minutu ostao bez igrača? Gledali smo Bajern, sinoć i El Klasiko. Isključe ti ti igrača – izgubiš utakmicu. Bože moj, zašto nisi vodio računa o svom ponašanju? Svugde u Evropi je standard da se za to dobije karton, samo nije za Partizan. Imali su obilati vetar u leđa od strane sudije. Pazite, suđenje nije egzaktbna nauka pa da su 2+2=4. U fudbalu može i ovako i onako. Zavisi od toga kako sudija proceni. A Grujić je dao sebi za pravo da ne svira i faul Tavambe nad Manojlovićem. Da se to desilo na 10 metara ne bi bio faul, ali vrlo dobro znate da je golman u petercu zaštićen kao beli medved. Zato i postoji peterac. Tu nema kontakta sa golmanom. Ne kažem da je bio čist faul, ali je mogao da ga svira. A on nikada nije svirao u našu korist kada god je mogao ili ovako ili onako.

Njemu će pomagati Milan Minić i Ivica Stojanović. Dodatne pomoćne sudije su Marko Popović i Milan Ilić, dok je za četvrtog sudiju određen Oliver Petrović.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    24. april 2017 | 19:14

    Ovaj Terzić kao da je sa druge planete. Čovek slep kod očiju ili se pravi lud. Pa Zvezdu svi guraju da bude prva. Dal je moguće da je već zaboravio prethodni derbi kad je sudija priznao Zvezdi gol iz golauta. Lopta izašla metar. U tom slučaju za Zvezdu važe hokejaška pravila gde može pak da ide iza gola. A da nije taj gol priznat, pobedio bi Partizan pa bi Zvezda bila sad u minusu bar 2 boda i ne bi imala prednost koju sad ima. Taj čovek preko obraza ima 10cm fasade, lepak i mrežicu...

  • Gekke Joopi

    24. april 2017 | 20:30

    Neznam koji sudija je najbolji za Zvezdu, ali mi se ipak cini da je izmedju svih njih, najbolji A.Vucic.

  • Delija

    24. april 2017 | 20:52

    Grobari su jeftino "ispucali" svog sudiju ! Grujic vise nikada nece suditi derbi ali nikada... On im je pomogao u derbiju koji im na kraju nece doneti nista sem te pirove pobede... Bolje da su svog sudiju(keca u rukavu) cuvali za neki bolji trenutak tj da im donese mozda sl sezone titulu a ne pirovu pobedu! To je do duse njihov problem! Covek direktno gledao kakao Leonardo namerno udara rukom Frimponga i pravi se da ne vidi nista, sramota !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA