≫ 

TEK SLEDE TEŠKI DANI: Prava istina o zdravstvenom stanju Tamare Đurić!

Iako se pozitivnom porukom koju je poslala trudi da ubedi sve da ide na bolje, Tamarino stanje uopšte nije sjajno jer je tek čeka težak period

  • 36

Iako je fanove i prijatelje juče oduševila porukom na Instagramu u kojoj je napisala "Vidimo se brzo", Tamara Đurić i dalje ne zna kada će napustiti Vojnomedicinsku akademiju u kojoj je hospitalizovana.

Tamara Đurić objavila PRVU sliku IZ BOLNICE i poručila: "Vidimo se brzo"! (FOTO)

SKANDAL! Tamaru Đurić proglasili mrtvom, evo šta ona poručuje sa VMA!

Kako saznajemo, iako se trudi da ohrabri i porodicu i prijatelje, istina je da Tamarino zdravstveno stanje nije dovedeno u normalu, o čemu svedoči i to što Đurićevu čeka još jedan težak korak.

Foto: Instagram/tamarastar89 Foto: Instagram/tamarastar89

Radi se o tome da će Tamara u narednih nekoliko dana morati na još jednu operaciju,pošto još uvek nije očišćen akva filer koji joj se razlio u zadnjici.

Smuvali su se na Farmi, raskinuli posle rijalitija, a ovako je Tamarin bivši dečko reagovao kada je čuo da se ona bori za ŽIVOT!

- Tamaru čeka još jedan zahvat, tako da ništa još uvek nije gotovo. Ona je pozitivna, više zbog drugih, bliskih ljudi nego zbog sebe, i ne želi da je bilo ko sažaljeva. Takva je, to svi znaju. Međutim, teško se nosi sa činjenicom da je čeka još jedna operacija. Uz pomoć jakih antibiotika koje pije akva filer nije se proširio, ali deo u kom se razlio mora u potpunosti da se očisti. Tamara je izgubila mnogo krvi, snage i prilično je smršala, tako da jedva čeka da sve ovo prođe - priča naš izvor blizak Đurićevoj.

Foto: Instagram/tamarastar89 Foto: Instagram/tamarastar89

Inače, Tamara je zabranila posete za sve osim za nekoliko izuetno bliskih ljudi.

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Natalia

    22. april 2017 | 11:23

    Devojko draga nadam se da si platila debelu skolu, nije se igrati sa prirodom ZELIM TI BRZ OPORAVAK

  • Putin R.S

    22. april 2017 | 11:51

    Mrzim da te vidim, odvratna si, prenaduvana, narcis zena, prepotentna, umisljena i sve najgore osibine ti imas, mada ti i pored ovog navedenog zelim da ozdravis, i nadam se da si se malo opametila. Posto verujes u boga ( kako sama kazes) nadam se da si svesna da te je upozorio ovim.

  • Mare

    22. april 2017 | 13:55

    Nesto u zivotu ne mozes da izbegnes,a za neke stvari si sam kriv svojom gluposcu i nepromisljenoscu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA