Vranjanac u kabinetu gradonačelnika pretio zbog jagoda

D. Ristić

21. 04. 2017. u 12:48

Muškarac ušao u kabinet gradonačelnika Vranja i uputio verbalne pretnje svim prisutnim funkcionerima zato što su nadležni napisali prijavu njegovom sinu zbog prodaje van pijačnog prostora

Врањанац у кабинету градоначелника претио због јагода

Zgrada gradske uprave u Vranju / Foto D. Ristić

Vranje – Muškarac star oko pedeset godina je u utorak ušao u kabinet gradonačelnika Vranja i uputio verbalne pretnje zameniku gradonačelnika, načelniku Gradske uprave, načelniku Komunalne policije i radniku obezbeđenja, a sve zbog toga što su nadležni njegovom sinu napisali prekršajnu prijavu zbog prodaje jagoda van pijačnog prostora.

U tom trenutku, gradonačelnik Slobodan Milenković je bio službeno odsutan, ali su pretnjama bili izloženi prisutni gradski funkcioneri.

Prema rečima jednog od aktera događaja, koji je želeo da ostane anoniman jer je postupak još uvek u toku, nasilnik je prisutnima zapretio da će da ih „očisti sve“.

Policija u Vranju je potvrdila da je došlo do incidenta, ne navodeći više detalja, uz obrazloženje da je rad na slučaju u toku.

Osnovno javno tužilaštvo u ovom gradu je naložilo da se o incidentu dostavi izveštaj.

Gradsko rukovodstvo u Vranju je naložilo nadležnim službama strogu kontrolu vanpijačne prodaje prehrambenih proizvoda, a gradski Zavod za javno zdravlje je ovlašćen za kontrolu životnih namirnica na zelenim pijacama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Goran

21.04.2017. 13:08

Kolko nam je dobra i odgovorna uprava ja se bojim da će neko pre mene počistiti moje na spisku u slučaju eskalacije sukoba...

Стеван

21.04.2017. 13:55

Пази сад је још и насилник зато што банда не да обичном човеку да продаје нешто што је са муком и у зноју створио.

Rajko T

24.04.2017. 13:48

@Стеван - To što je mukom i znojem stvorio postoje uređeni načini prodaje , kada ne može od kutija da se prođe ulicom ,oprt je kriva vlast , kada vlast zavodi red ,opet je kriva vlast ...svetu se nemože ugoditi !!!

Nikola

21.04.2017. 16:26

običan čovek mora da plati zakup tezge kao i svi ostali pijačni prodavci. A ne da prodaje robu na crno i još da ne plaća ni zakup tezge. Treba ka kazniti za primer