(VIDEO,FOTO +18) OSTRVO ORGIJA NALAZI SE U ITALIJI: Bogataši bi se redovno skupljali i odavali bludu
Foto: Printsreen Youtube

Mračna tajna

(VIDEO,FOTO +18) OSTRVO ORGIJA NALAZI SE U ITALIJI: Bogataši bi se redovno skupljali i odavali bludu

Planeta -

Nenaseljeno italijansko ostrvo Zanone okružuje tirkizno more, plavo nebo, predivna priroda i mračna prošlost.

Ono što većinu turista danas privlači na to ostrvo priča je o seksu, orgijama, nastranostima i ubistvu o kojoj danas svedoči samo napuštena vila na vrhu ostrva. Njen bivši vlasnik, markiz Kamilo Kasati Stampi, na ostrvu je priređivao raskalašne zabave, a najviše je uživao posmatrajući svoju suprugu kako vodi ljubav sa nepoznatim muškarcima.

Bivša glumica i starleta, Ana Falarino, sa suprugom je delila ljubav prema egzibicionizmu često plivajući gola oko ostrva ili pozirajući suprugu u provokativnim pozama. Tako je i nalazila muškarce za zabavu. Pokupila bi ih na plaži i odvela u vilu. Markiz je toliko uživao o tome da je vodio dnevnik.

"Ana me danas izludela od zadovoljstva. Vodila je ljubav sa nekim vojničićem tako efikasno da sam nakon dugo vremena i sam uživao kao i ona", samo je jedan od zapisa u dnevniku.

Masimo Minorenti (25) i sam je bio žigolo i poznat među starijim dobrostojećim gospođama onog vremena. Markiz, koji je do tada podsticao suprugu na vanbračne izlete, nije mogao da podnese da se Ana nekome daje iz ljubavi. Vrativši se s puta u njihovu vilu u Rimu, 30. avgusta 1970., zatekao je Anu u krevetu sa Masimom. U suprugu je ispucao tri metka, a Masima je smakao jednim metkom u čelo. Potom je pucao sebi u glavu.Nakon ubistva, osim dnevnika koji je markiz vodio, istražitelji su pronašli 1.500 pornografskih fotografija Ane koje je snimao njen suprug, a brojne boce najskupljih alkoholnih pića koje su nađene zakopane na ostrvu potvrdile su ono o čemu se godinama nagađalo.

(Express.hr)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ELITNA PROSTITUCIJA, EVO DOKAZA: Maca Diskrecija ugovara odnos sa političarem za pare

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track