Sreda, 19.04.2017.

22:32

Eksplozija u banci, blokiran centar Atine / FOTO

Snažna eksplozija dogodila se u centru Atine, eksplozivna naprava je aktivirana u eksplozituri jedne banke, preneli su grčki mediji.

Izvor: B92, Beta

Eksplozija u banci, blokiran centar Atine / FOTO
Tanjug/AP

Kako se navodi, u 22.05 po lokalnom vremenu anoniman poziv je stigao u uredništvo jedne televizijske emisije i najavljena je eksplozija.

Bomba je bila podmetnuta u ulaz ekspoziture "Eurobanke", u zgradi u kojoj se nalazi i deo uprave te banke.

Nema podataka o povređenima, a prema navodima grčkih medija, pričinjena je samo materijalna šteta na zgradi u kojoj se nalazi banka i na okolnim objektima.

U anonimnom pozivu je rečeno da će bomba biti aktivirana 35 minuta kasnije i da se ljudi sklone iz okoline.

Po prvim informacijama koje je preneo sajt atinskog lista "Katimerini", na mestu eksplozije su nađeni ostaci torbe u kojoj je verovatno bila bomba kućne izrade.

Policija nastavlja istragu, a blokirane su centralne atinske ulice. Očevici su rekli da su na mestu eksplozije videli dve sumnjive osobe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: