Subota, 15.04.2017.

09:45

Ronaldo negira optužbe: Odvratna fikcija

Predstavnici Kristijana Ronalda oglasili su se demantom povodom optužbi da je Portugalac silovao devojku 2009. godine.

Izvor: AK

Ronaldo negira optužbe: Odvratna fikcija
Foto: Getty images

Nemački list "Špigl" je preneo vest da je jedan od najboljih fudbalera sveta platio neimenovanoj devojci 375.000 dolara kako ga ne bi optužila za silovanje u Las Vegasu.

"To je novinarska finkcija. Ove optužbe su odvratne i sramne. Ronaldo će učiniti sve kako bi skinuo ljagu sa svog imena. Navodna žrtva je odbila da istupi i potvrdi istinitost optužbi. Priča se svodi na naraciju dokumenata čija autentičnost nije potvrđena", navodi se u saopštenju.

Ronaldo je navodno 13. juna 2009. godine silovau devojku u svom apartmanu u hotelu u Las Vegasu, a potom se s njom dogovorio da ćuti i platio joj 375.000 dolara.

Prema dokumentima "Football Leaksa", Ronaldo se sa žrtvom nagodio 12. januara 2010. godine, a dogovor je potpisao njegov advokat Karlo Osorio de Kastro.

Devojka je pristala na sporazum uz jedan uslov: Ronaldo je morao pročitati njeno pismo napisano na šest stranica u kom je napisala sve o svojim osećajima i povredama koje je zadobila.

Žena, koja je u to vreme bila u srednjim dvadesetim godinama je navodni napad prijavila policiji tog dana, ali Ronalda u telefonskom razgovoru nije imenovala nego je samo rekla da se radi o javnoj osobi i sportisti.

Posle dogovora s Portugalcem je odlučila da povuče prijavu, a njegovim advokatima je dostavila i imena svih ljudi kojima je govorila o navodnom događaju ,pa se pismenim putem obavezala da će uništiti sve dokaze.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Još jedan udarac za Mađarsku

Godišnja stopa inflacije u Mađarskoj je u maju blago porasla sa aprilskih 3,7 odsto na četiri odsto, objavio je danas Centralni zavod za statistiku Mađarske (KSH).

12:14

10.6.2024.

1 d

Podeli: