Beli poručio mladima: Nemojte da vas iskoriste

Tanjug

04. 04. 2017. u 13:37

Trećeplasirani na izborima za predsednika Srbije Luka Maksimović, alijas Ljubiša Preletačević Beli, izrazio je danas bojazan da "neko" ne iskoristi učesnike protesta ispred Skupštine Srbije za svoje lične interese

Бели поручио младима: Немојте да вас искористе

Luka Maksimović
Foto: M. Anđela

Trećeplasirani na izborima za predsednika Srbije Luka Maksimović, alijas Ljubiša Preletačević Beli, izrazio je danas bojazan da "neko" ne iskoristi učesnike protesta ispred Skupštine Srbije za svoje lične interese.

"Ne mogu nikome da zabranim da ide na protest, svako treba svoje mišljenje da iskaže, ali se plašim da neko oće tu omladinu da iskoristi zarad ličnih interesa i interesa svoje stranke", istakao je Beli na svom Facebook profilu.

"Zato, samo pametno i lagano molim vas", napisao je Beli.

Pod oznakom P. S. dodao je i:

"Nemojte mi nametati da ja treba ispred te omladine da stojim. Ja sam svoju misiju odradio, pokazao sam da može, a sad lepo spremajte lokalne pokrete i menjajte stvari iz korena, ne sa vrha. Do sad smo menjali stvari sa vrha i mnogooo nam je loše. Nastavljamo da širimo ljubav. Ave".


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (17)

Bravo

04.04.2017. 14:52

Da krenemo nezavisno od ubudjalih skupshtinskih macketina, skupshtinskog kluba od 2001,Skupshtina je pun dzak trulih krompira koji koriste Srbiju za svoje privatne biznise rasprodajuci bukvalno cak i zemlju Arapima, nase rudnike i fabrike, rasprodaju trziste uvodeci strane firme koje finansiraju iz naseg dzepa a dobijaju provizije od stranaca. Organizujmo nase, narodne pokrete, dalje od korumpiranih skupshtinskih biznismena koji nista dobro za Srbiju nisu uradili.Cak i vojsku nam unistili. Nule

Staniša

04.04.2017. 15:17

@Bravo - Ovo je ostrascen komentar. Samo autoru postaviti jedno pitanje: Ako ne bude stranih ulaganja, gde ce narod raditi i kako ce se primati plate i penzije? Najlakse je rasturati postojece, neka mi autor komentara kaze svoje vidjenje, kako resiti nezaposlenost u sto kracem vremenskom periodu?

Stanisa

04.04.2017. 19:40

@Bravo - Gde je radio u Titovo vreme, u gigantskim fabrikama. Elektronska u Nisu secam se kad se kapije otvore masa ljudi kad krene, 10000 radnika u elektronskoj industriji, proizvodili smo od tenkova do aviona bez stranaca.A sad i loto bi da prodaju strancima. Uzas i zato treba skloniti ovakve koje daju sve resurse i trziste drugima. Koji od nas prave nesposobno roblje i jeftinu radnu snagu. Da nam mladi strucnjaci odlaze a od nas u Srbiji da prave bioloshke robote. Neznaju da organizuju Srbiju.

sas

04.04.2017. 15:43

Beli je politicka izmisljena farsa,koi je trebao samo da zamrsi konce opoziciji;) PS: stamiti je zasto: ko stoji iza toga?

ina

04.04.2017. 16:05

Na žalost ta omladina ni ne zna da je već iskorišćena od strane DS-a i njihovog finansijera SOROŠ-a.

tomislav

04.04.2017. 16:14

Књигу у шаке, завршавајте студије на време а уз студије и радите јер може се и то и треба да и родитељима олакшате а не да вас родитељи издржавају и у тридесетимм годинама. Срамота !

Sramota je

05.04.2017. 07:56

@tomislav - da ti studenti kad završe studije, moraju u inostranstvo. I upravo će oni izdržavati svoje roditelje, kao što to čine oni koji su već otišli. Od toga Srbija i živi.

miroslav

04.04.2017. 17:32

Ja sam svoju misiju odradio, Bravo..300 hilada evrica u dzep i boli tebe za omladinu i pravduNEMA SEKIRACIJE

manuel

04.04.2017. 17:45

Nisam za Belog ali definitivno mogu reci da je ozbiljniji od Jeremica i Jankovica .Bar mu ovakva glupost kao ovi protesti nije pala na pamet.

Bule

04.04.2017. 18:00

Opozicija definitivno nalazi korist u svemu ovome,ali ne shvatju da je to sto rade dno dna i da bi trebali da cestitaju pobedu i da nastave dalje jer ovo nema nikakvog smisla!Neko debelo placa ove proteste i zeli nerede po svaku cenu samo da se drzava destabilizuje,ali to nece uspeti!

Žika

04.04.2017. 18:23

Čekaj ko je uopšte pozicija,a ko opozicija ovde?I zašto narod mora da bira samo ono što mu se preko medija plasira u javnost?Jel to sloboda?

Stendardo

04.04.2017. 18:45

Beli Preletacevic u potpunosti opravdava svoje umetnicko ime. Botovi ga podrzavaju a samim tim se zna za koga radi.

Bojan Ristic

05.04.2017. 13:21

Bravo beli,e sad pokazujes jos vise da ce biti nesto od tebe.Imas svoj mozak nije te lako izmanipulisati a to je odlicje vodje..

petar p

06.04.2017. 10:26

Nikada nisam gotivio politicare, sve bez izuzetka, a tek koje nepoverenje imam u njih to se ne moze opisati recima, ali ...Ako je neko u pravu za nesto, to je sigurno fiktivni lik Beli, jer stvari se najlakse menjaju na lokalnom nivou, a najveci stepen korupcije i raznih malverzacija je bas na lokalnom nivou ...Zato za promene , na lokalnom nivou , jer se boljitak odmah oseti...Kada se i desi promena u BG-u dok boljitak dodje do malih sredina prodju i decenije...