Ponedeljak, 03.04.2017.

22:31

Orban čestitao Vučiću pobedu na izborima

Predsednik Vlade Mađarske Viktor Orban čestitao je premijeru Aleksandru Vučiću na pobedi na predsedničkim izborima u Srbiji.

Izvor: Beta

Orban čestitao Vučiću pobedu na izborima
Foto: GettyImages

"Ubeđen sam da je jučerašnji izuzetan rezultat jasno priznanje za to što ste postigli kao predsednik vlade", naveo je u čestitki Orban, a prenela kancelarija Vlade Srbije za saradnju s medijima.

Mađarski premijer je ponovio podršku svoju zemlje evropskom putu Srbije.

"Pod Vašim rukovodstvom Srbija je postala zemlja od odlučujućeg značaja za regionalnu stabilnost, učinila je važne korake u cilju članstva u EU, čemu naša zemlja kontinuirano pruža političku i ekspertsku podršku", naveo je Orban.

Dodao je i da je "mađarsko-srpska bilateralna politička i ekonomska saradnja proteklih godina imala neprestan razvoj i da smo uspeli da zajedno postignemo bitne rezultate".

"Iskreno se nadam da će se naši strateški odnosi ubuduće razvijati istim tempom", naveo je premijer Mađarske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: