GDE SU BILI, ŠTA SU RADILI: Aktivnosti predsedničkih kandidata
Foto: Dragana Udovičić

Predsednički izbori

GDE SU BILI, ŠTA SU RADILI: Aktivnosti predsedničkih kandidata

Politika -

Kao predsednik opštine Čajetina u četiri mandata od Zlatibora sam napravio srpski nacionalni turistički brend, izjavio je Stamatović

Poziv svim strankamaČanak traži promenu UstavaPredsednički kandidat Nenad Čanak izjavio je da će sve stranke pozvati na promenu Ustava Srbije jer je Ustav loš, guši i centralizuje Srbiju.- Deset godina ovaj Ustav koči i sapliće Srbiju da se suoči sa sobom, reši probleme i ubrza put ka Evropskoj uniji. Deset godina ovaj ustav hrani mitomaniju iz političke kuhinje Koštunice i Miloševića o Srbiji čije je srce Kosovo, desna ruka Republika Srpska, a drugo oko u glavi Crna Gora - izjavio je Čanak.On je podsetio da je, „pored LDP i LSV, koji su zajedno protestovali ispred Narodne skupštine protiv donošenja ovakvog ustava“, u poslednje vreme sve više stranaka koje se zalažu za njegovu promenu.

Milan StamatovićDa ariljske maline (p)ostanu srpskePredsednički kandidat Milan Stamatović izjavio je tokom posete Arilju da država mora da podstakne razvoj domaće tekstilne industrije, koja je nekad zapošljavala više od 250.000 radnika. On je rekao i da podržava zahtev malinara da akontna cena maline ne sme biti niža od 230 dinara, a svaka priča o navodnoj hiperprodukciji, tj. prezasićenju tržišta malinom je laž i podvala izvozničkog lobija i hladnjačara.- Kao predsednik opštine Čajetina u četiri mandata od Zlatibora sam napravio srpski nacionalni turistički brend. Tako obećavam da ću kao predsednik Srbije učiniti sve da sačuvam malinu kao srpski poljoprivredni brend - izjavio je Stamatović.E.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track