Agasi bodri Novaka podsećajući ga na NATO bombardovanje: Čistio je gelere sa terena, siguran sam da zna koliko je život težak!

Nekadašnji američki teniser pun je podrške za srpskog igrača

  • 15
Foto: Telegraf, Profimedia, AFP Foto: Telegraf, Profimedia, AFP

Slavni gren slem šampion Andre Agasi još jednom je dao optimističnu izjavu kada je u pitanju forma Novaka Đokovića.

Amerikanac je i posle rane eliminacije Srbina na Australijan openu istakao da ne sumnja da će se drugi teniser sveta vratiti u prepoznatljiv šampionski ritam.

Istu poruku ima i posle eliminacije Đokovića u Akapulku i Indijan Velsu, oba puta od Nika Kirjosa.

- Da je u pitanju problem u fizičkom smislu, to bi bilo očigledno. Ne gubite brzo osim ukoliko ne kuburite za nekom ozbiljnijom povredom. Tako da, mislim da je po sredi nešto emotivno, na mentalnom planu, nešto za šta samo on i njegov tim znaju - rekao je osmostruki gren slem šampion.

- Ali on je suviše dobar da ne bi znao da nađe rešenje. Može da nađe perspektivu na osnovu istorije koju je napravio. Kao neko ko je čistio gelere od bombi da bi trenirao, siguran sam da savršeno razume kako život može da bude okrutan i težak - zaključio je Andre Agasi.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Damica

    21. mart 2017 | 08:16

    Bravo Agasi,prava si ljudina.Muka mi je vise od ovih pljuvacina po Novaku.Covek legenda,prava ljudina.Mora i on imati uspone i padove.Nole,Nole svi te vole.

  • Deda Grande

    21. mart 2017 | 07:40

    Sram da Vas - pojedine Srbe - bude, bodri ga Agasi, Federer, i mnogi koji razumeju sta je to sport, a nabedjeni, razulareni i nepristojni " zemljaci " jedva su cekali pad pa da ga izvredjaju i napadaju, gdje ce vam to malo duse i mrvicak mozga koje zna samo za uvrede i zlo, NAPRED NOLE uz tebe smo i kad budes 50 -ti jer si svoje srce uvjek ostavljao na terenu.

  • Pera Kojot

    21. mart 2017 | 08:13

    Ajmo bre nole budi se i stisni zube

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA