Najnovije vesti
Zabava Vesti
Novi album grupe „Overdrive“

Novi album grupe „Overdrive“

Album grupe „Overdrive” pod nazivom „Explode” danas će biti objavljen na sajtu Exitmusic.tv, te će biti dostupan za besplatno preuzimanje. Sastav „Overdrive” će biti peto ime „Egzit” online etikete, nakon do sada objavljenih izdanja „Obojenog programa”, „E-playa”, di-džeja Marka Nastića, te sastava „Repetitor”.

21076_zaboverdrive00
21076_zaboverdrive00

- Drago nam je što smo deo „Egzitovog” načina svetske distribucije i promocije muzike. Pridružili smo se dobroj ekipi muzičara koja je pre nas izdala za „Egzit online” - kaže Dragan Midorović, gitarista i osnivač benda, i otkriva kako zvuči album „Explode”.

- Album smo sami snimali, bez pomoći sa strane. Hteli smo da napravimo nešto što će poneti svu našu energiju koju smo skupljali godinama, od kada sviramo. Album zvuči zaista energično, a opet ima i taj hevi zvuk - kaže Midorović i navodi da je snimljen i spot za jednu pesmu sa novog albuma.

- Spot smo snimili za pesmu „You deserve it all”. U Parizu se radi montaža, a uskoro će biti prikazan.

„Overdrive” je osnovan 1994. u Zrenjaninu. Tokom karijere „Overdrive” su bili predgrupa bendovima „Pro-Pain”, „Soulfly”, „Prodigy”, „Slayer”, „Korn”.