Savršena frizura za party sezonu?!

by | mart 15, 2017

Ove sezone najveće zvezde iz Holivuda biraju look zalizane kose koja izgleda seksi i nosi određen bitchy stav. Nova doza androgenog izgleda je pravo iz sveta tekstilne industrije stigla i do hairstyle trendova, te već sada viđamo sve veći broj dama koje se odlučuju za zalizanu kosu, koja pomalo deluje dečački.

Getty Images

Ona može u potpunosti da bude puštena, i zalizana unazad, te da pada na leđa, i to je ujedno najpoželjnija frizura koje su prvu ponele Kendall, Gigi i Bella Hadid. Takođe, ona poseduje i zanimljive varijacije, te je možete nositi u vidu niskog repa (kao Ruby Rose), koji je perfektno zaglađen, a izgleda jednako atraktivno i šik.

Članak se nastavlja posle reklama

Kliknite na sledeću stranicu…

Članak se nastavlja posle reklama

Getty Images

Uz ovaj masculine fazon, savetujemo da birate odela, košulje ili blejzere, ali je svakako dozvoljeno da kombinujete ovu frizuru i sa ženstvenim komadima, ukrašenim efektnim šljokicama i čipkom.

Članak se nastavlja posle reklama

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje