ŽIVIM SAMA, TEŠKO MI JE... Igbala kroz suze iz Njujorka govori na godišnjicu smrti Ekrema Jevrića

- Bili smo na groblju pre dva dana. Sinovi i ja, samo najbliži - rekla je Igbala Jevrić u telefonskom razgovoru za Telegraf, povodom godišnjice smrti njenog supruga Ekrema Jevrića

  • 9

Danas, 7. marta, navršava se punih godinu dana od sahrane Ekrema Jevrića, rijaliti zvezde koja je za sobom ostavila suprugu Igbalu Jevrić i četvoricu sinova. Ekrem Jevrić je svojim učešćem u rijalitijima ostavio veliki trag, kako u Srbiji, tako i u regionu, pa su ga nazivali pravim rijaliti majstorom, i gotovo da nema formata ovog tipa u kojem nije učestvovao.

MIŠIĆAVI IZBACIVAČ: Pogledajte kako izgleda najstariji sin Ekrema Jevrića! (FOTO)

Njegova šmrt šokirala je javnost, a danas, 365 dana kasnije, "Gospodu" pamte - najbliži. 

Printskrin: Youtube/Alen Kolenovic Printskrin: Youtube/Alen Kolenovic

Tim povodom, prvo smo pozvali Ekremovog rođaka Šefketa Jevrića, koji sa suprugom Nadom živi u Plavu.

(VIDEO) (FOTO) Ovako je izgledala sahrana Ekrema Jevrića!

- Sa Igbalom sam se čuo možda dva-tri puta od Ekremove smrti, posle toga više ne. Sa njegovim sinovima nisam u kontaktu. Poslednji put sam u Americi bio 2006. godine, davno... To su deca koja su rođena tamo, žive po američkom sistemu, znate kako to ide... Sada, kada bi me i videli posle deset godina, ne znam ni da li bi me prepoznali - iskreno i ljubazno rekao nam je Ekremov rođak.

Godišnjica smrti Ekrema Jevrića obeležena je u Njujorku (gde je i sahranjen) u krugu porodice i najbližih, što smo saznali od Ekremove supruge Igbale Jevrić, koju smo ovog jutra zatekli kod kuće (u Njujorku je bilo 9 časova, prim. aut).

- Bili smo na groblju pre dva dana. Sinovi i ja, samo najbliži. Nije lako bez njega, teško je jako, ali, šta da se radi... Nedostaje mi puno, ali moram dalje - rekla nam je Igbala u telefonskom razgovoru, a glas joj je primetno podrhtavao dok je pričala o preminulom suprugu.

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

- Svima nedostaje, prijatelji ga stalno pominju u kafani u kojoj su se redovno družili sa Ekremom, niko ga nije zaboravio. Rodbina me zove, čujemo se... Sinovi su uvek tu za mene, ali imaju svaki svoj posao, svaki svoj život... - objasnila je Igbala za naš portal.

BIO JE OMILJEN U DRUŠTVU: Nikad viđeni snimci Ekrema Jevrića (VIDEO)

Igbala nam je sa tugom u glasu rekla i kako živi sama, te da je Ekremov grob prilično udaljen od njenog mesta stanovanja, tako da nije u prilici da ga posećuje onoliko često koliko bi volela. Takođe, niko od rijaliti igrača koji su se sa Ekremom družili i grabili slavu preko njegovog lika, ne javlja se ni Igbali, ni njenim sinovima.

Printskrin: Youtube Printskrin: Youtube

Podsetimo, Ekrem Jevrić preminuo je 4. marta 2016. godine, u 55. godini, na putu ka poslu. Sa suprugom Igbalom imao je četvoricu sinova: Enisa, Nemrina, Hajrudina i Berata.

Prisetite se Ekremovog učešća u rijalitiju "Farma":

 

ZABRANJENO preuzimanje celog ili delova teksta bez navođenja izvora Telegraf.rs, kao i linkovanja na prenesenu vest.

(Branka Bajić)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA