MUP: Netačni navodi pres službe Jankovića o Kovačici

Tanjug

03. 03. 2017. u 22:56

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je večeras da su netačni navodi pres službe Saše Jankovića, policija nije sačinila zapisnik o intervenciji u Kovačici prilikom prikupljanja potpisa za njegovu kandidaturu

МУП: Нетачни наводи прес службе Јанковића о Ковачици

Saša Janković

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je večeras da su netačni navodi pres službe Saše Jankovića, policija nije sačinila zapisnik o intervenciji u Kovačici prilikom prikupljanja potpisa za njegovu kandidaturu.


"Naprotiv, policija je odmah sačinila zapisnik o prijavljenom događaju i o svemu obavestila nadležno tuzilaštvo, koje se izjasnilo da nema elementa krivičnog dela", navodi se u saopštenju.


Pripadnici Ministarstva intervenisali su na poziv predsednika opštinskog odbora Demokratske stranke koji je tvrdio da su ih četiri osobe uznemiravale, između ostalog i jednu građanku koja je došla da podrži kandidaturu Jankovića, navodi se u saopštenju MUP-a.


Policija je odmah izašla na lice mesta, obavila razgovor sa svima, uključujući i ženu, koja je navodno uznemiravana, a koja je to policiji negirala.


MUP apeluje na sve da ne zloupotrebljavaju policiju u političke svrhe i iznošenjem netačnih informacija narušavaju njen ugled.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (17)

Jovanka

04.03.2017. 09:41

Svako bi prijavio bilo kakav problem policiji, ali ipak uviđam da je sve još jedna laž.

Boris

04.03.2017. 11:04

Il izmišlja Janković, ili ti koji su dali potpise, da uveličaju uslugu koju su mu pružili.

Leposav

04.03.2017. 11:36

Prica totalno neistinita iz nekoliko razloga. Prvi je taj sto niko nista nije slikao i pribelezio,drugi sto su lica oznacena kao NN u Kovacici koja nema ni 7000 ljudi i gde se svi znaju.U izvestaju Jankovica se pominju gradjani koji su bil spreceni (znaci mnozina) a ni ta jedna zena nije potvrdila da ju je neko uznemiravao. Pre bih rekao da je odziv bio slab pa se predsednik lokalnog odbora DS pokusao izvuci laznim obavestenjem o napadu.