Srpska lista: Jeremić Srbe na KiM ne sme da pogleda u oči

Srpska lista saopštila je da predsednički kandidat Vuk Jeremić ne sme nikog od Srba na Kosovu i Metohiji da pogleda u oči.

Izvor: B92

Petak, 03.03.2017.

18:53

Srpska lista: Jeremić Srbe na KiM ne sme da pogleda u oči

"Vuk Jeremić se najzad setio da KiM postoji i rešio da početak svoje kampanje formalno obeleži u Pećkoj patrijaršiji, ali smetnuo je s uma da za srpski narod nisu svetinja samo ikone i manastiri - za naš narod su svetinja reč i poštenje", saopšteno je iz Srpske liste.

Srpska lista navodi da je Jeremić možda rešio da srpske manastire na Kosovu i Metohiji poseti kako bi okajao sve ono što su on i režim čiji je deo bio uradili našem narodu i da se boje da je on danas tamo bio samo "zlonamerni turista".

"Naš narod na Kosovu i Metohiji mu neće oprostiti ni ukidanje Prištinskog korpusa, ni diletantski nastup pred Međunarodnim sudom pravde povodom jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova, ni katastrofalne dogovore koje su on i činovnici njegovog Ministarstva spoljnih poslova postizali povodom Kosova i Metohije, niti mnoge druge poteze koji su nas doveli na ivicu opstanka", stoji u saopštenju.

"Posle svega, jasno je zašto Jeremić ne sme da nikoga od Srba na Kosovu i Metohiji pogleda u oči, jer Srbi sa Kosova i Metohije bi mu u oči rekli šta misle i o njemu i njegovom bolesnom vlastoljublju i politici čiji je kreator i sprovodilac bio", navode iz Srpske liste.

Kako se može nazvati čovek koji se u vreme predizborne kampanje naprasno setio Kosova i Metohije, i koji odlazi da celiva ikone u Pećkoj patrijaršiji, a istovremeno preti da će da destabilizuje sopstvenu državu ukoliko mu se ne dopadne izborni rezultat, pitaju iz Srpske liste.

To je, najblaže rečeno, nepošteno i licemerno, dodaju u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: