Jeremić u Pećkoj patrijaršiji: Da znamo ko smo i odakle smo

Jeremić je kampanju počeo posetom Kosovu

  • 29

Kandidat za predsednika Vuk Jeremić izjavio je danas prilikom posete Pećkoj patrijaršiji da Srbija u teškim trenucima svoje istorije mora da bude jedinstvena u zaštiti nacionalnih interesa, saopšteno je iz njegovog štaba.

Rajčić: Neću ignorisati pitanje Kosova i Metohije

Popović predložio zakon o vojnoj neutralnosti

- Ovo je jedan od teških trenutaka kada moramo biti jedinstveni i čvrsti u našim opredeljenjima da se zaštitimo, da zaštitimo svoju kulturu, svoj identitet i da znanjem, ali i znanjem o tome ko smo i odakle potičemo, zaštitimo svoje nacionalne interese - rekao je Jeremić u razgovoru sa igumanijom Haritinom.

Jeremić je, kaže se u saopštenju, kampanju počeo posetom Kosovu, a nastaviće je sutra u Čačku.

Baneri, Izbori 2017

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gagi

    3. mart 2017 | 18:24

    Vuk je neko ko nema nikakve sanse da uradi bilo sta. Obican je NATO placenik koji misli da Srbiju moze vratiti u proslost i vreme kada je harao sa Tadicem. MAlo sutra.

  • Miki

    3. mart 2017 | 21:39

    Čovek nezna ko je i odakle je zalutao u Srbiju, pa nije narod glup da glaso za Natovca i njihovog čoveka.Bolje je da ide u Njujork pa da tamo prodaje sladoled njima.

  • BRESTOVAČKI

    3. mart 2017 | 17:39

    Veliki dečak Jeremić igra se glumom i želi opet da prevari narod, kao setio se KIm i stare Srbije, a činio je sve da se ona zabiravi, bio je deo vlasti koji su pristali na nezavisnost Kosova i kao vlast radio je i na uništenju ostalog dela Srbije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA