FOTO: Otkrivene dve radionice za izradu falsifikovanih dokumenata

Policija je u Beogradu otkrila dve improvizovane radionice za izradu falsifikovanih dokumenata i zaplenila mnogo falsifikata i opremu za štampu, te uhapsila trojicu osumnjičenih.
Prilikom pretresa više stanova u Beogradu, zaplenjeno je 89 blanko obrazaca za pasoše Slovenije, sedam obrazaca za pasoše Srbije, pet falsifikovanih vozačkih dozvola Srbije, dve falsifikovane lične karte Srbije, 40 vozačkih dozvola i ličnih karata zemalja Evropske Unije, veliku količinu holograma Srbije i država EU.
 
Takođe, zapljeneno je i više kutija kartona i plastičnih folija za izradu falsifikovanih dokumenata, nekoliko štampača i mašina za plastificiranje, skenera, aplikacija, otisaka pečata, četkica, rezača i drugog alata za izradu, kao i nekoliko kompjutera i kompjuterske opreme na kojoj je pripremana štampa.
 
 
Sumnja se da su B.B. (57), R. D. (36) i R.V. (37) u dužem vremenskom periodu u iznajmljenim stanovima izrađivali falsifikovana lična dokumenta, putne iprave, vozačke dozvole Srbije, zemalja iz regiona i zemalja Evropske unije.
 
Osumnjičeni za falsifikovanje dokumenata će biti privedeni Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. 
 
  
  • Hitno

    03.03.2017 19:03
    Angažovati ih
    Čujte ljudi.... nemojte strogo s anjima.
    Umesto kazne, dajte im da odrade ove zdravstvene kartice i sve ono što naše
    REGULARNE SLUŽBE NISU U STANJU !!!
    Pa zar ne vidite da imaju svu potrebnu opremu...
  • Pera

    03.03.2017 18:38
    Inicijali
    Da nisu pronadjene i lične karte sa inicijalima A.V.?
  • mrva

    03.03.2017 18:29
    eno suvi žig za Tomin diplomski!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija