Sreda, 01.03.2017.

01:19

Alegri: Naša igra bila više od penala

Trener Juventusa Masimilijano Alegri smatra da igra njegovog tima protiv Napolija u utorak ne sme biti umanjena zbog penala koje su dobili.

Izvor: AK

Alegri: Naša igra bila više od penala
Foto: Getty images

"Stara dama" je savladala goste iz Napulja 3:1, u prvom meču polufinala Kupa Italije, zahvaljujući dva penala koji su dobili.

"U prvom poluvremenu smo igrali u pogrešnom sistemu, napravili smo previše grešaka prilikom dodavanja, ali smo ipak imali mnogo šansi, a Napoliju dozvolili malo. Sve je bilo bolje posle pauze, moram da pohvalim tim kako se vratio iako je zaostajao jedan gol", rekao je Alegri.

Gosti su posle meča bili besni na sudiju zbog dva penala koji je svirao Juventusu, a nije sankcionisao start nad Raulom Albiolom u kaznenom prostoru torinskog tima.

"Ne želim da dajem ocenu o suđenju. Sa terena je izgledalo da su oba postojala oba penala. Mislim da naša igra ne sme da bude umanjena zbog penala. Moramo sagledati širu sliku", zaključio je trener Juventusa.

Revanš meč u Napulju je na programu 5. aprila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Upozoravam vas – nastaće kolaps"

Američka ministarka finansija Dženet Jelen upozorava bankare i tehnološke rukovodice da korišćenje veštačke inteligencije (AI) u oblasti finansija pored nespornih koristi donosi i značane rizike, navodi se u pripremljenim komentarima.

17:44

5.6.2024.

1 d

Svet

Počelo je; Amerikanci prelaze reku

Južnokorejske i američke trupe započele su veliku vojnu vežbu prelaska reke, sa ciljem poboljšanja zajedničkih operativnih sposobnosti, saopštila je danas južnokorejska vojska.

8:01

5.6.2024.

1 d

Podeli: