“S one strane duge” Mandi u čast

S. D.

25. 02. 2017. u 14:48

Muzičko-scenski spektakl u čast Miloradu Mandiću, koji je bio najavljen za 27. januar, zakazan je za 23. mart

“С оне стране дуге” Манди у част

Milorad Mandić Manda

MUZIČKO-scenski spektakl “S one strane duge” u čast Miloradu Mandiću Mandi, koji je bio najavljen za 27. januar u beogradskom Sava centru, zakazan je za 23. mart, a mesto održavanja biće naknadno objavljeno. Događaj najavljen kao omaž pokojnom glumcu, nazvan je po istoimenoj emisiji koju je Manda svojevremeno vodio na Trećem kanalu. Prema rečima autorke projekta Mirjane Šajković, spektakl u januaru je otkazan zbog slabe prodaje karata, ali se od njega ogradila i glumčeva supruga Anastasija Mandić, navevši u saopštenju da “Mandina porodica ni na koji način ne učestvuje u organizaciji i realizaciji tog događaja”.

- Mandina porodica sa ovim nema veze, kao što nije imala ni prethodnog puta - kaže za “Novosti” Mirjana Šajković. - Želela sam njihovu podršku, postojao je dogovor i znali su svaki moj korak, ali se desilo šta se desilo. Iz poštovanja prema njima i Mandi, htela sam da ih upoznam sa svojim namerama. Ovaj događaj je moj način da Mandi odam počast. Pozivam porodicu i glumce da nam se priključe. U projektu se držim isključivo onoga što sam kreirala sa njim na televiziji Pink, a to su emisije “S one strane duge”, koja je pod tim nazivom kratko trajala, a veći deo formata se zvao “Više od igre” i “O ljubavi je reč”, čiji sam bila producent.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Omg

26.02.2017. 08:55

Ko je uopšte ova žena? Šta ona ima da organizuje "spektakl" kad ni mandina porodica ne učestvuje u tome? Strašno je šta ljudi sebi daju za pravo.