VIDEO: Stigao miks motocikla i helikoptera iz Rusije, Škorpion 3

Moskovska kompanija Hoverbord uspešno je testirala svoj novi izum, mašinu namenjenu jednoj osobi uz pomoć koje možete da se vinete u vazduh.
Vizuelni spoj motocikla i helikoptera, koji neodoljivo podseća na leteći motocikl iz Ratova zvezda, nazvan je Škorpion 3, a iako se veruje da će biti veoma prikladan kao instrument ekstremnih sportova, iz Hoverborda veruju da ima potencijal i u saobraćajnoj industriji.
 
Tokom uspešnog testiranja, ova mašina je pokazala neverovatnu sposobnost za manevrisanje kroz prostor hale u kojoj je isprobana.
 
 
Inače, Škorpion 3 može da dostigne maksimalnu brzinu od 50 kilometara na čas, a funkcioniše uz pomoć struje ili hibridne baterije. Dok uz standardni pogon, nakon punjenja, izdržava oko 27 minuta upotrebe, uz hibridnu bateriju trajanje bi bilo produženo za barem još dva sata, prenosi "RT".
 
Trenutna cena ove nesvakidašnje naprave je 150.000 dolara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija