Tramp pisao Nikoliću: Cenim ohrabrenje i podršku

Predsednik SAD Donald Tramp zahvalio je pismom predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću na čestitki koju mu je uputio povodom njegove inauguracije.

Izvor: Tanjug

Subota, 18.02.2017.

00:48

Tramp pisao Nikoliću: Cenim ohrabrenje i podršku
Foto: Tanjug, arhiva

Tramp je u pismu dodao da ceni Nikolićevo ohrabrenje i podršku, saopšteno je iz Predsedništva Srbije

"Toplo pozdravljam čestitku koju ste mi uputili povodom moje predsedničke inauguracije i cenim Vaše ohrabrenje i podršku", navodi se u pismu predsednika SAD, čiji sadržaj je Pres služba predsednika Republike dostavila medijima.

"Pred nama su izazovi koje verujem da možemo da prevaziđemo putem partnerstva i zajedništva. Takođe raspolažemo izvanrednim mogućnostima za unapređenje zajedničkih ciljeva, promovisanje globalne stabilnosti i postizanje mira i prosperiteta", navodi se u pismu.

"Jedan takav zajednički cilj, koji mi i dalje podržavamo kao najsigurniji put ka stabilnoj i prosperitetnoj budućnosti Srbije, jeste njeno pridruživanje Evropskoj uniji.

Radujem se daljem jačanju naših bilateralnih odnosa na temelju zajedničkih vrednosti naših naroda", poručio je Tramp u pismu predsedniku Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: