Zorana Mihajlović za RTS: Neodgovorno ponašanje Nikolića

Članica Predsedništva SNS-a Zorana Mihajlović ocenila je ponašanje predsednika Srbije Tomislava Nikolića kao neodgovorno i navela da joj je žao zbog toga.

Zorana Mihajlović je, gostujući u Dnevniku RTS-a, rekla da Nikolićevo ponašanje ne priliči njegovim godinama ni funkciji koju vrši.

Podsetila je na to da je Predsedništvo SNS-a jednoglasno izabralo Vučića kao predsedničkog kandidata. Kako je navela, odluka je doneta jer je potrebna pobeda u prvom krugu.

Prema njenim rečima, pobeda kandidata vladajuće koalicije je važna zato što bi pobeda bilo kog drugog kandidata značila problem u radu Vlade.

Zorana Mihajlović je rekla da se sutra održava sednica Glavnog odbora SNS-a i dodala da očekuje da se potvrdi odluka Predsedništva o Vučićevoj kandidaturi.

"Da krenemo u kampanju za predsedničkog kandidata, mislim da je to najvažnije", navela je Mihajlovićeva.

Komentarišući današnje navode Tomislava Nikolića, Mihajlovićeva kaže da je svima jasno da Aleksandar Vučić nije čovek koji će trgovati budućnošću Srbije.

"Moj apel Vučiću je da nema odustajanja i da ne prihvati nikakvu vrstu trgovine", rekla je Mihajlovićeva.

Poručuje da je važno nastaviti ekonomsku politiku u kojoj su napravljeni razultati i da se očuva politička stabilnost Srbije, koja je, kako je rekla, jedina zemlja u regionu koja nema problema sa stabilnošću.

Mihajlovićeva kaže da Srpska napredna stranka nije ugrožena i da sada "svi osećaju neku vrstu razočaranja".

Rekla je da je većina opštinskih i gradskih odbora dala podršku predsedniku stranke i dodala da je važno da Srbija ima predsednika države koji uliva sigurnost i koji vodi odgovornu politiku.

Govoreći o mogućnosti vanrednih parlamentarnih izbora, rekla je da to sada nije tema.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво